Tipprestoranide omanik: 25 miljonit eurot turismile on naeruväärne (8)

PM Majandus
Copy
OKO Restoranide ketti kuulub ka Noa restoran Viimsis.
OKO Restoranide ketti kuulub ka Noa restoran Viimsis. Foto: Sander Ilvest

OKO Restoranide juhatuse liige ja üks omanikke Martti Siimann tõdes, et 25 miljonit eurot kogu turismisektorile on naeruväärne summa ning jätab pigem mulje, et ettevõtted vaadaku ise, kuidas hakkama saavad.

«Summa on väike, abivajajaid on meeletult, samas ei osata vahet teha Eestis väljamõeldud kontseptsioonidel ja frantsiisidel,» pahandas Siimann, kelle sõnul on raskustes OKO teinud küll kriisiplaane, kuidas hakkama saada, ent kuna kõik muutub nii kähku, on iga plaan lennanud nädal hiljem vastu taevast, kirjutab Äripäev.

Kriisi plussina nimetas Siimann seda, et see eraldab terad sõkaldest ja on kasvõi neile näidanud, kui tugev on OKO meeskond, sest rasketel aegadel pole pea ükski töötaja nende juurest lahkunud.  

OKO ketti kuuluvad Tuljaku restoran, Paju Villa restoran ja Noa restoran.

Loe pikemalt Äripäevast.

Valitsus otsustas aprilli alguses, et toetab Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse (EAS) kaudu raskustesse sattunud turismisektori ettevõtjaid 25 miljoni euroga.

«Koroonaviiruse levikust tingitud kriis on pannud raskesse olukorda väga paljud ettevõtjad, iseäranis keerulises olukorras on turismisektor, kus paljud ettevõtted on kaotanud oma käibe isegi kuni sajaprotsendiliselt,» ütles väliskaubandus- ja infotehnoloogiaminister Kaimar Karu.

Kommentaarid (8)
Copy
Tagasi üles