Eesti suurima automüüja etteotsa tõusis uus inimene

BNS
Copy
Keijo Kaasik alustas tööd Silberauto tegevjuhina.
Keijo Kaasik alustas tööd Silberauto tegevjuhina. Foto: Silberauto

Veho gruppi kuuluva ettevõtte Silberauto Eesti AS tegevjuhi kohale asus alates 13. aprillist Keijo Kaasik.

«Hea meel on liituda meeskonnaga ettevõttes, mis on tegutsenud Eesti turul edukalt aastakümneid ja esindanud vääriliselt ikoonilist Mercedes-Benzi kaubamärki. Näen, et saan panustada oma seniseid kogemusi ning aastatega kogutud teadmisi klienditeeninduse ja müügikvaliteedi uuele tasemele viimiseks,» ütles Keijo Kaasik.

«Eesmärk on arvestada seni saavutatuga ning arendada uusi lähenemisi lähtuvalt põnevast turuolukorrast ning laiemalt autotööstuse murrangulistest arengutest lähema kümnendi jooksul. See saab kindlasti põnev teekond olema!» lisas ta.  

Keijo Kaasik on varem pikka aega töötanud Volkswageni kaubamärki esindava Moller Auto Tallinn OÜ juhatajana ning olnud varem vastutav ka Škoda kaubamärgi jaemüügi eest Tallinnas. Lisaks kuulub Keijo Kaasik ka Autode Müügi- ja Teenindusettevõtete Eesti Liidu (AMTEL) juhatusse.

Silberauto Eesti AS tegutseb Mercedes-Benzi sõiduautode, tarbeautode, raskeveokite, busside ja kasutatud autode jaemüügi ning teenindamisega seitsmes Eesti linnas ja kümnes teeninduskeskuses.

Silberauto Eesti AS, Veho Baltics OÜ, UAB Silberauto ja Silwi Autoehituse AS kuuluvad 2019. aasta lõpust Veho gruppi. Veho on Soome autondusettevõte, mis tegutseb lisaks Soomele ka Rootsis ja Baltimaades. Ettevõtte põhifookuses on Mercedes-Benzi kaubamärgi esindamine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles