Arva ära: mida laulab Warren Buffett Hiina rahvale?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Investor Warren Buffett.
Investor Warren Buffett. Foto: SCANPIX

Tuleb välja, et Omaha oraakel on ka laulumees! Warren Buffett on salaja valmis saanud muusikavideo, mis tuleb esiettekandele parimal eetriajal – Hiina uusaastale pühendatud «kevadfestivali» seavad end varsti vaatama sajad miljonid hiinlased.

Buffetti etteaste leiab aset riikliku CCTV poolt ülekantud galakontserdi internetiversioonis, mis on mõeldud kaasamaks nooremat publikut.

Hiinas esinemise saladus pole niivõrd see, kuidas sa laulad – vaid mida sa laulad (võttes arvesse võõrustajate tundlikkust).

Oma «Axl Rose’i» näitas Buffett Geico reklaamis juba ette, nii et mõnda pala Guns N' Rosesi albumilt «Chinese Democracy» vist valida ei saanud.

Midagi klassikalist, ehk? Nagu David Bowie' «China Girl»? Või võttis ta ette mõne Bob Dylani protestilaulu, mille viimane mullu Hiinas kontserti andes esitamata jättis?

Ei.

Kuna saabumas on Draakoni aasta, ei tohiks olla mingit kahtlust: küllap kõlab siiki vana hea «Puff the Magic Dragon».

Copyright The Financial Times Limited 2012.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles