Euroapteegi kaubamärgi all tegutsevad 73 apteeki jätkavad tööd

Copy
Euroapteek
Euroapteek Foto: facebook.com/euroapteek

Aprilli esimesel päeval jõustunud apteegireform ei too kaasa muudatusi Euroapteegi kaubamärgi all tegutsevate apteekide töös. Kõik 73 Eestis tegutsevat Euroapteeki jätkavad tegevust senistes asukohtades ning panustavad maksimaalselt, et olla eriolukorra ajal eestimaalastele toeks.

Euroapteegi juht Oksana Kostogriz: «Vaatamata eriolukorrale oleme suutnud viia Euroapteegid 1. aprillil jõustunud apteegireformiga vastavusse. Pidasime kõikide apteekide säilitamist meie klientidele väga oluliseks. Euroapteegi kaubamärgi all tegutsevad apteegid paiknevad üle Eesti, sh ka väiksemates asulates, kus teisi apteeke pole või kus teised suletakse.

Tänaseks on Euroapteek andnud hästi toimivad ning mehitatud apteegid üle uutele omanikele ehk proviisoritele, kes saavad kõigis apteekides jätkata klientide teenindamist nii nagu seni.»

«Üleilmse koroonakriisi ajal on Euroapteegi esmaseks prioriteediks pöörata erilist tähelepanu klientide ja töötajate turvalisusele. Tänu rahvusvahelise grupi toele ja teiste riikide kogemustele suutsime kriisi alguses kiirelt reageerida ning varustasime esimesena kõik oma apteegid liikumispiirete, kliente ja apteekreid kaitsvate kassade pleksiklaaside ning vajalike desinfitseerimisvahendite ning maskidega,» lisas Kostogriz.

«Tunnustame ka värskeid apteekide omanikke, kes keerulisel ajal on suutnud jõuvarusid koondada ja apteegid nõuetega vastavusse viia. Kui seni on Euroapteek suutnud oma klientidele pakkuda apteegikaupa parima hinnaga, siis nii jääb see ka edaspidi. Pingutame selle nimel, et apteegikauba kättesaadavus Eesti elanikele oleks kõigile taskukohane,» lisas Kostogriz.

Esimene apteek Euroapteegi kaubamärgi all avati Eestis 2004. aastal. Täna on üle Eesti avatud 73 Euroapteeki, kus töötab ligi 400 töötajat ning mida külastab kuus umbes 260 000 klienti.

Euroapteek kuulub kiire ja stabiilse kasvuga farmaatsiatoodete ja apteegikaupade müügiga tegeleva Euroapotheca gruppi, mis tegutseb eriti aktiivselt just Baltikumis ning Kesk- ja Ida-Euroopa riikides.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles