Armani tehased hakkavad valmistama riideid meditsiinitöötajaile

Postimees
Copy
Giorgio Armani paneb ette näomaski, sisenedes 23. veebruaril 2020 oma sügis-talvisele moešõule Milaanos. Pilt on illustratiivne.
Giorgio Armani paneb ette näomaski, sisenedes 23. veebruaril 2020 oma sügis-talvisele moešõule Milaanos. Pilt on illustratiivne. Foto: ALESSANDRO GAROFALO/REUTERS

Moekontsern Armani teatas, et tema kõik Itaalias asuvad tehased hakkavad valmistama töörõivaid meditsiinitöötajatele.

Koroonaviiruse puhangust raskelt tabatud Itaalias on üks suuremaid probleeme meditsiinitöötajate tööriiete nappus, vahendab Business Insider.

Giorgio Armani juhitav kontsern teatas neljapäeval, et kõik ettevõtte Itaalias paiknevad tehased asuvad valmistama ühekordseid meditsiinilisi töörõivaid. Moemaja teatas, ka et suurendas Itaalia haiglatele tehtud rahalist annetust kahe miljoni euroni.

Itaalia tekstiili- ja moeettevõtete konsortsium asub peagi tootma miljoneid näeomaske, et Itaalia suudaks end vajalike maskidega ise varustada.

Maailma suurim luksuskontsern LVMH on teatanud, et hakkab oma parfüümitehastes valmistama alkoholivaba käte desinfitseerimise vedelikku, mis saadetakse tasuta Prantsuse tervishoiutöötajatele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles