Eesti bussifirma tõmbab liinidega veelgi koomale (1)

BNS
Copy
Uute busside üleandmine. Pildil Go Busi juht Andrei Mändla (vasakul) ja Scania Tartu osakonna juhataja Ivo Kalmus.
Uute busside üleandmine. Pildil Go Busi juht Andrei Mändla (vasakul) ja Scania Tartu osakonna juhataja Ivo Kalmus. Foto: Margus Ansu

Bussifirma Go Bus vähendab alates laupäevast ajutiselt taas kaugliinide mahtu, ent osad vahepeal peatatud reisid naasevad tagasi liinidele.

Go Busi juhataja Andrei Mändla sõnul on väga oluline, et bussiliiklus üle-eestilistel kaugliinidel vaatamata keerulisele olukorrale jätkuks. «Väga paljude inimeste jaoks, kes saavad meid hoida, päästa ja kaitsta, on bussiliikluse jätkumine ülioluline,» ütles Mändla pressiteate vahendusel.

«Bussidega liiguvad paljud meditsiinitöötajad, politseinikud, päästjad aga ka inimesed, kelle töökoht asub elukohast kaugemal ning kes hoolitsevad iga päev selle eest, et meil kriisiajal leib laual oleks. Seetõttu teeme endast kõik oleneva, et vaatamata hõredamale sõidugraafikule bussiliiklus Eestis jätkuks ning võimaluse piires taastame ka vahepeal peatatud väljumisi,» lisas Mändla. 

Alates laupäevast jäävad täiendavalt käigust välja mõned väljumised Tallinna-Haapsalu ja Tallinna-Rakvere suunal ning peatatakse sõidud Hiiumaale. Viimasest tulenevalt naaseb kaks reisi Tallinna-Haapsalu suunale.

Go Busi juhataja tuletab meelde, et ühistranspordiga sõites tuleb viiruse leviku tõkestamiseks järgida eriolukorra juhi kehtestatud nõudeid. «Bussijuhid on suures osas eakamad inimesed, kuuludes sellega viirusesse nakatumise riskirühma, seetõttu palume nii bussijuhtide kui enda ja kaasreisijate huvides pidada üksteisega distantsi,» toonitas Mändla.

«Sõidupiletid ostke enne reisi internetist või äärmisel juhul bussijuhilt pangakaardiga. Haigusnähtude korral tuleb võimalusel vältida ühistranspordiga sõitmist ning kasutada kõiki abinõusid, et viirust mitte edasi kanda,» lausus ta.

Muudatused Go Busi sõiduplaanides on ajutised ning tingitud eriolukorrast tulenevast reisijate arvu langusest. Kuna olukord võib kiiresti muutuda, siis annab bussifirma võimalikest muudatustest kaugliinidel teada oma kodulehe vahendusel. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles