Tallink avalikustas Paldiski-Sassniz liini uue graafiku

Jaano Martin Ots
, toimetaja
Copy
Tallink alustas Sassnizi reise laevaga Romantika, kui Riiga toodi Poola piiride sulgemise tõttu lõksu jäänud sõidukid ja reisijad.
Tallink alustas Sassnizi reise laevaga Romantika, kui Riiga toodi Poola piiride sulgemise tõttu lõksu jäänud sõidukid ja reisijad. Foto: Eero Vabamägi / Postimees

Tallink Grupp avaldab Paldiski-Sassnitzi liinil opereeriva laeva Star uue graafiku alates sellest reedest, 27. märtsist kuni 18. aprillini 2020.

Uue graafiku kohaselt väljub Star alates sellest reedest, 27. märtsist igal nädalal järgmiselt: 
Sassnitz – Paldiski: esmaspäeviti, kolmapäeviti, laupäeviti
Paldiski – Sassnitz: teisipäeviti, reedeti, pühapäeviti

Star väljub Paldiskist Sassnitzi suunas kõigil väljumistel kell 20.00 kohaliku aja järgi ning Sassnitzist Paldiskisse kõigil väljumistel kell 19.00 kohaliku aja järgi. Reis Paldiski ja Sassnitzi vahel kestab ligikaudu 20 tundi. 

Paldiski-Sassnitzi vahelise liini tellijaks on Eesti vabariigi majandus- ja kommunikatsiooniministeerium, tagamaks võimalikult operatiivse ja tõrgeteta kaubavedude jätkumise Baltikumi ja Põhjamaade ning Lääne-Euroopa vahel.

Laev mahutab ligikaudu 100 veokit ning 10 sõiduautot. Juhul, kui reisile on broneeritud vähem veokeid, saab laev võtta pardale rohkem reisijate sõidukeid. Jalgsi reisijaid laeva pardale ei lubata. Laeva lasti komplekteerimisel on prioriteediks toidukaubad ning ravimid.

Kõik laeval viibivad reisijad majutatakse kajutitesse. Kaubavedude broneerimiseks Paldiski-Sassnitzi liini laevale Star palutakse ühendust võtta Tallink Cargo klienditeenindusega. 

E-post: booking.cargo@tallink.ee

Tel. +372  612 8686
Faks +372  631 8222

Sõidukiga reisijad saavad Starile pileteid broneerida helistades Tallinki klienditeeninduse telefoninumbrile +372 6408 929.

Kõnekeskused on avatud:

E–R  08.00–20.00
L–P:  10.00–18.00

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles