Varumine alanud: kuivainete ja desinfitseerimisvahendite müük kasvab (4)

Reet Pärgma
, ajakirjanik
Copy
Jõhvi Selveri müügisaal kasvas pärast ümberehitamist 2000 ruutmeetri suuruseks.
Jõhvi Selveri müügisaal kasvas pärast ümberehitamist 2000 ruutmeetri suuruseks. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Selveri e-poes on tellimuste hulk viimastel päevadel hüppeliselt kasvanud ning tavapärasest enam tellitakse õli, kuivaineid ning desinfitseerimiseks vajalikke geel ja salvrätte.

Selveri kommunikatsioonijuht Rivo Veski rõhutas, et mistahes kriisi korral pole paanika õhutamine vastutustundlik ja nii ka praegu. «Näeme, et paanikaks pole põhjust. Alati on mõistlik ootamatusteks midagi koju varuda ning see kehtib nii kriisi kui kriisivälisel ajal,» lisas ta.

«Igasuguste haiguspuhangute ajal, olgu selleks koroona, gripp või midagi kolmandat, soovitame oma vajadused ette läbi mõelda ja vältida poodide ning teiste avalike kohtade külastamist haigestunult, et mitte nakkust levitada,» toonitas Veski.

Ent viimastel päevadel on kauplus täheldanud hüppelist kasvu e-Selveri tellimuste lõikes. Veski sõnul on keeruline öelda, kas selle põhjuseks on järsk ilmamuutus või uudised koroonaviiruse leiust Eestis. «Pigem tahaksime välistada viimase. Küll aga oleme saanud telefonikõnesid klientidelt, kes on uurinud pikema realiseerimisajaga toodete valiku kohta,» ütles ta. E-Selveri tellimuste hulgas on Veski sõnul tavapärasest rohkem esindatud tooteid nagu õli, jahu, purgisupid ja desinfitseerimisvahendid ehk geelid ja salvrätid.

Prisma kommunikatsioonijuht Ivo Rull ütles, et kuivainete, konservide ja purgisuppide müük Prismades on viimasel kuul olnud stabiilses kasvus ning hetkel pole hüppelisi muudatusi. Maxima meediajuht regina Salmu lisas, et veel on vara toiduainete müügitrende hinnata.

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles