Tugeva tuule tõttu on häiritud Hiiumaa parvlaevaliiklus, torm jätkub ka homme

Jaano Martin Ots
, toimetaja
Copy
Tormituul.
Tormituul. Foto: Raigo Pajula
  • Tormi jätkudes ei ole kindel ka esmaspäevaste väljumiste graafikus püsimine

Regula jättis tugeva tuule tõttu pühapäeval osa väljumisi ära. Ka Leiger pidi osa reise edasi lükkama. 

Seoses tugeva tuulega tühistas laevafirma TS Laevad järgmised parvlaeva Regula väljumised. Liini jäi teenindama parvlaev Leiger, kuid tugevnenud tuule tõttu tuli ära jätta ka Leigeri kella 17.15 plaanitud väljumine. TS Laevad emafirma Tallinna Sadama kommunikatsiooniosakond teatas, et laevad väljuvad vastavalt võimalusele. 

Esialgse kava kohaselt olid plaanis lisareisid kell 20.30 Rohukülast ja kell 22.00 Heltermaalt, kuid tugevnev tuul lükkas väljumised edasi. Praeguse kava kohaselt väljub Leiger Heltermaalt kell 20.30. Lisainfot saab jooksvalt sotsiaalmeedialehelt praamid.ee.

TS Laevad kommunikatsioonijuht Sirle Arro ütles, et kui praeguste ilmaprognooside kohaselt jätkub tugev tuul ka esmaspäeval, ei saa kindel olla, missugused reisid toimuvad ja kas laevad püsivad graafikus. 

Kuna teine Hiiumaa liini teenindavatest uutest parvlaevadest, Tiiu, on Tallinnas dokis korralises hoolduses, asendas teda Rohuküla-Heltermaa liinil parvlaev Regula. Viimane on aga tuule suhtes uutest laevadest tundlikum. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles