Detsembris vahetas operaatorit 9100 telefoninumbrit

Kaja Koovit
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
EMT kutsub üles vargusest koheselt teatama.
EMT kutsub üles vargusest koheselt teatama. Foto: Elmo Riig / Sakala

Mullu detsembris liikus ühe sideettevõtte juurest teise juurde 9100 numbrit, millest 7631 olid mobiiltelefoni- ja 1469 tavatelefoninumbrid, selgub Tehnilise Järelevalve Ameti (TJA) statistikast.

Detsembris tühistati kokku 3691 numbri teisaldamise avaldust, millest 2780 olid mobiiltelefoninumbri ja 911 tavatelefoninumbri teisaldamise avaldused.

Kogu eelmise aasta kokkuvõttes liikus mobiiltelefoni numbreid 73 616 ja tavatelefoni numbreid 10 400.

Liikunud numbrite arv kajastab reaalsete tava- ja mobiiltelefoninumbrite üleminekut ühe sideettevõtte juurest teise juurde. TJA kinnitab, et liikunud numbrite arvul puudub otsene seos sideettevõttega liitunud või sealt lahkunud klientide üldarvuga, sest ühel kliendil võib olla mitu numbrit, kuid samas üks liitumisleping.

Samuti ei kajasta numbriliikuvuse statistika vähimalgi määral kõnekaartide kasutusest ega uute liitumislepingute sõlmimisest ning vanade lõpetamisest tulenevaid muudatusi sideettevõtete klientide üldarvus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles