Finnair lisab Helsingi-New Yorgi liinile uusi väljumisi

BNS
Copy
Finnair
Finnair Foto: LEHTIKUVA/REUTERS

Soome lennufirma Finnair lisab Helsingi ja New Yorgi vahelisele liinile selle aasta suvehooajaks uusi väljumisi, kokku toimub suvisel tipphooajal juunist augustini kaks väljumist päevas viiel päeval nädalas.

Vahemikus 4. aprillist 24. oktoobrini lisandub kolm väljumist: esmaspäeval, neljapäeval ja laupäeval. 4. maist kuni 24. oktoobrini lisandub teisipäevale ka neljas väljumine. Tipphooajal 8. juunist kuni 30. augustini on Finnairi lennugraafikus viies lisaväljumine pühapäeviti, teatas lennufirma.

Uute väljumistega lisandub Helsingi ja New Yorgi vahele kokku 250 lendu. Uutel väljumistel lendavad valdavalt Airbus A350 lennukid.

Kokku lendab Finnair sel aastal viide ookeanitagusesse sihtkohta. Lisaks aastaringsetele väljumistele New Yorki ja Los Angelesesse on suvehooajal väljumisi ka Chicago O'Hare'i lennujaama ja San Franciscosse ning talvehooajal Miamisse.

2019. aastal oli Finnairi käive 3,1 miljardit eurot, kokku lendas Finnairiga aasta jooksul üle 14,7 miljoni reisija. Finnairi aktsiad on noteeritud Helsingi börsil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles