Suurt raha püüdma läinud Mündipesula jäi pika ninaga (2)

BNS
Copy
Mündipesula juht Jevgeni Simonov.
Mündipesula juht Jevgeni Simonov. Foto: Mündipesula

31. jaanuaril lõppes Mündipesula Fundwise'i platvormil korraldatud ühisrahastuskampaania, millega ettevõte lootis teenida 200 000 kuni miljon eurot. Lõpptulemuseks kujunes siiski ainult 48 420 eurot, mis on 24 protsenti miinimumsummast. 

Mündipesula arendusjuhi Jevgeni Simonovi sõnul tuleb neil nüüd aeglasemalt edasi liikuda. «Tõsi, jah, arvestasime sellega, et potentsiaalsed investorid avaldavad suuremat huvi meie ettevõtte suhtes. Hetkel on raske öelda, mis täpselt mõjutas investorite otsust, kas ühisrahastusplatvormide skandaalide negatiivne mõju või meie tegevusala vähene atraktiivsus, aga võib olla ka tehnoloogilise komponendi puudus,» nentis ta BNS-ile. 

«Igal juhul see oli huvitav kogemus meie jaoks. Jätkame arengut rahulikumas tempos enda kasumi ja pankade rahastamise abil. Kampaania ajal jõudsime avada kaks uut pesulat ning alustasime kolmanda projekteerimisega. Plaanime avada veel mõne pesula sellel aastal,» lisas Simonov. 

Mündipesula on üks Eestis viimastel aastatel populaarseks saanud iseteeninduspesulatest. Nende eelmise aasta käive oli 725 000 eurot ja kasum ületas 200 000 eurot. Ettevõtte väärtus on 4,5 miljonit eurot.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles