Eesti firma läheb Dubaisse vaikust müüma

PM Majandus
Copy
Ettevalmistustööd Dubai EXPO alal.
Ettevalmistustööd Dubai EXPO alal. Foto: Kamran Jebreili/AP

Helikindlaid kõne- ja koosolekukabiine pakkuv Eesti idufirma Silen liitub Dubai maailmanäituse EXPO 2020 Eesti paviljoniga.

«Kasvasime eelmisel aastal viis korda ja kasv jätkub päris kindlasti,» kinnitab firma juht ja üks asutajatest Endrus Arge.

Praegu kasutavad Eesti firma kabiine teiste hulgas näiteks Adidas, Maersk, Porsche, Spotify ja Volkswagen.

Sileni juhi sõnul on firma trumbiks parim helikindlus ja akustika ning mobiilsus tänu ratastele. Samuti on võimalik kabiinide suurusi minutitega muuta.

Ettevõtte eesmärk maailmanäitusel on tutvustada oma uusimaid tooteid, leida globaalseid edasimüüjaid ja partnereid ning kasutada EXPO väljapanekut kui platvormi koolitamaks oma edasimüüjaid üle kogu maailma.

«Sileni ruum on väga eestlaslik toode – tahaks rohkem omaette olla, mitte segada ning mitte saada segatud. Meil EXPO büroos on Sileni kabiin täiesti möödapääsmatu töövahend,» räägib Dubai EXPO Eesti esinduse juht Andres Kask. «Kindlasti on see ka vajalik abimees meie Dubai paviljonis, kus kogu maailm seda privaatsust ja vaikust kogeda saab.»

Koosolekukabiin Space 4.
Koosolekukabiin Space 4. Foto: Silen

Silen alustas idufirmana 2018. aastal. Pooleteise aastaga on ettevõte jõudnud 26 riiki ning Silen Space'il on üle 80 edasimüüja üle maailma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles