Tiit Pruuli ostis tuntud reisiportaali (2)

BNS
Copy
Tiit Pruuli
Tiit Pruuli Foto: Erik Tikan

Go Traveli nõukogu esimees Tiit Pruuli omandas portaali Reisiguru.ee, millega reisibüroo soovib laiendada haaret elamusreiside turul.

«Nüüd, kui Bellingshauseni polaarekspeditsioon läbi hakkab saama, tahan elamusreiside sektori Go Travelis taas olulisele positsioonile tõsta,» selgitas Pruuli pressiteate vahendusel. 

Pruuli sõnul on Go Traveli müügis suur osakaal puhkusepakettidel sellistesse sihtkohtadesse nagu Türgi, Egiptus ja Kreeka.

«Selle kõrval hakkame pakkuma ka täiesti uudseid sihtkohti ja formaate ning väga erinevate reisihuvidega inimestele – olgu selleks džunglimatk Paapua Uus-Guineas, kultuurireis maiade alale Guatemalas või hoopis mägironimine Prantsusmaa imeilusas Verdoni kanjonis,» märkis nõukogu esimees.  

Pruuli sõnul pakub Reisiguru.ee selleks suurepärast võimalust, sest tegu on keskkonnaga, mis koondab kogu maailma reisiinfot ja sisaldab hulgaliselt reisiideid. «Reisiguru.ee on detailirohke ja hästi välja töötatud platvorm, millele hakkame nüüd oma ideid veelgi juurde ehitama,» lisas Pruuli. 

Reisiguru.ee portaali koondab Go Travel kogu elamusreisideks vajaliku info. Go Traveli enda veebilehele jäävad nii-nimetatud tavalised pakaetireisid. 

Elamusreiside elavnemisega paralleelselt jätkab Go Travel puhkusepakettide vahendajana, lisaks tegutsevad samalaadselt edasi äriklienditeenindus ja sissetulev turism.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles