Värskendage oma ettevõtet

Copy
Foto: Erakogu

Koht, kus kolleegidest saavad tiimikaaslased. Kõigest mõne tunni kaugusel.

Jūrmala ei ole ainult suurim kuurortlinn Baltimaades, vaid ka imeline sihtkoht teie järgmiseks MICE* ürituseks.

Ümbritsetuna veest (Liivi laht ja Lielupe jõgi), on Jūrmala koht, kus loodus saab kokku linna vibratsioonidega. Keskkonnasõbralikus linnas on hästi planeeritud infrastruktuur, mis teeb ligipääsu lihtsaks. Isegi Eesti põhjapoolseimast nurgast kulub maismaatranspordiga Jūrmalasse jõudmiseks ainult viis tundi, aga kui otsustate lennata, siis Lennart Meri nimelisest Tallinna lennujaamast kõigest 45 minutit. Riia rahvusvahelisest lennujaamast kulub Jūrmala kesklinna jõudmiseks kõigest 15 minutit. Parkimiskohad on aasta ringi tasuta.

Kui räägime Jūrmalast, mõtleme 25 km pikkust randa valge, suhkrutaolise liiva, looduslike metsade, järvede, rabade ja luidetega. Loodus pole ainus, mis nii kohalikke kui puhkajaid Jūrmalasse meelitab. Linn ühendab aktiivse kultuuri- ja sotsiaalelu paljude spordi- ja meelelahutustegevustega – mõelge spaadele, kontsertidele, golfile, tennisele, veespordile, toidule, kunsti- ja käsitööpoodidele ja paljule muule.

Kuidas on aga ettevõtete ja üksikisikutega, kes otsivad uut MICE (koosolekud, motivatsiooniüritused, konverentsid ja näitused) sihtkohta?

Jūrmala on ideaalne koht neile, kes soovivad nii silmaringi laiendada kui huvituvad ka uute, «raamist väljas» ideede elluviimisest. Linn võib pakkuda kõike, mida vajate klientidele, töötajatele ja partneritele kauakestva mulje avaldamiseks. Jūrmalas on tippklassi rajatised ja tugiteenused spetsiaalsete ürituste ja kõikvõimalike ärifunktsioonide haldamiseks, alates strateegilistest koosolekutest ja ettevõtete motivatsioonireisidest kuni rahvusvaheliste konverentside ja üritusteni.

Aastate jooksul on linna hästi planeeritud infrastruktuur soodustanud hotellide, restoranide ja ürituspaikade keskuse loomist. Kõik asuvad üksteise lähedal, mis võimaldab töötada ja lõõgastuda rahus ja vaikuses otse ranna lähedal.

Arvukate äride ja spaahotellidega Jūrmalas leiate kindlasti oma vajadustele kõige paremini sobiva lahenduse. Kui on vaja majutada 240–400 inimest, on parim valik Semarah Lielupe Hotel. See on suurim ja mitmekülgseim üritusekeskus Jūrmalas, mille suur konverentsisaal mahutab kuni 800 inimest. Seal on katuseterrass vaatega merele ja Jūrmala männilatvadele.

Baltic Beach Hotel & SPA on ainus viietärnihotell Jūrmalas konverentsiruumi ning sadade spaahoolitsuste ja lõõgastumisvõimalustega värskelt renoveeritud wellness-alal, mis pakub täiuslikku kombinatsiooni disainist, mugavusest ja uutest tehnoloogiatest. Ka Hotel Jurmala Spa’d iseloomustavad erineva suurusega konverentsiruumid ja ideaalne restoran suurejoonelisteks galaõhtusöökideks. Hotelli 12. korruse konverentsisaali aknad avavad suurepärase vaate Liivi lahele.

Kui otsite ebaharilikumat kohta, kus meeskonnaüritusi, väiksemaid konverentse või esitlusi korraldada, on palju kohti, mis pakuvad just seda – näiteks ajaloolised puitvillad, kunstialad, merevaatega restoranid ja muuseumid. Näiteks Dzintari kontserdisaal, mis on ehitatud mitmes etapis 20. sajandi vältel, on populaarsemaid vabaõhukohti Jūrmalas. Selle väike saal läbis hiljuti restaureerimise ja on kaunimaid puitarhitektuuri näiteid Jūrmalas ning kasutusel aasta ringi. Teine silmapaistev saal on Dubulti kunstijaam, Euroopa ainus modernne kunstikeskus, mis asub tegutsevas raudteejaamas. See on suur üllatus neile, kes külastavad neis avalikes kohtades seminare, õpikodasid ja näitusi.

Jūrmala kohta

  • Suurim spaalinn Läänemere kaldal
  • Ainult 15 km ehk 15 minutit Riia rahvusvahelisesse lennujaama
  • 15 hotelli konverentsiruumidega kuni 800 külalisele
  • 30+ omapärast konverentsisaali kuni 460 külalisele
  • 70+ kohvikut ja restorani

* Meetings, Incentives, Conferences and Events/Exhibitions (Kohtumised, motivatsiooniüritused, konverentsid ja üritused/näitused)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles