Hempeli värvide esindaja Marisell Group pakub kiiret tarneaega ja paindlikke lahendusi

Copy
Foto: Marisell

Tööstustele ja laevandussektorile orienteeritud Hempeli dekoratiivsed korrosioonivastased värvid on üle saja aasta olnud masina- ja laevaehitusettevõtete esimene valik. Eestis on maailma juhtivate metallvärvide ametlik edasimüüja Marisell Group OÜ.

Eestisse Hempeli esinduse loomise idee tuli Marisell Group OÜ juhi Marina Radtsenko sõnul kiirustamata ning hästi järele mõeldes. „Eesti on arengumaa, kus ehitus ja aktiivne tootmine on väga aktiivsed. Et paljud meie sõbrad-tuttavad on ehitusega seotud, jõudsid ka meie kõrvu vajalike materjalide tarneprobleemid. Igaüks ei tea ega soovigi tegeleda materjalide valimise ja hankimisega, samas ei ole suured ülemaailmsed tootjad huvitatud iga kliendiga ükshaaval suhtlemisest.»

Marisell Group otsustas asuda ehitajatele appi. Täna toimibki Hempeli toodete tellimine ahelana «tootja-turustaja-klient», kus tootja ja klient ei suhtle otse, vaid kõik küsimused ja probleemid lahendab turustaja. Marisell Group on end kümneaastase pideva tööga Eesti turul kindlalt partneri ja tarnijana sisse seadnud.

Radtsenko lisab, et loomulikult polnud lihtne saada nii suure tootja ametliku esindaja staatust: enne lepingu sõlmimist pidid Marisell Groupi asutajad läbima pika tee. «Suured tootjad otsivad enamasti partnereid, kellel on piisav kliendibaas ja kes tegutsevad suurel territooriumil, tunnevad turgu ning on võimelised kiirelt looma kontakte nii tarnija kui ka kliendiga.»

Sinna on ka kümne aastaga jõutud: ettevõttel on kliendibaas ning ladu toonimismasinaga, mis võimaldab kliendi tellitud tooteid toonida soovitud värvi Eestis. See lühendab oluliselt värvide kättetoimetamise aega, nii et enamasti saab klient tellitud kauba kätte juba samal päeval.

Tihe konkurents hoiab aktiivsena

Marisell Groupi kliendid on nii era- kui ka riigiettevõtted, kes tegelevad laevaehituse ning metallkonstruktsioonide tootmise ja töötlemisega, jahtide omanikud jne. «Meie peamine eesmärk on pakkuda kliendile kõike vajalikku, alates konsultatsioonidest värvi tarnimiseni lõppsihtkohta ning seda kiiresti, õigeaegselt ja taskukohase hinnaga. Seetõttu on meie töötajate peamised omadused vastutus, vastutulelikkus nii enda kui ka teiste suhtes, viisakus ja paindlikkus, mis aitavad meil töödelda igat tellimust kvaliteetselt.»

Tihe konkurents turul ei võimalda ettevõttel paigal seista. «Meie võit seisneb ka selles, et tootja Hempel areneb aktiivselt, investeerides aktiivselt uusimatesse tehnoloogiatesse, täiustatud pinnakaitsetesse ja innovaatilistesse lahendustesse ning seetõttu edestavad paljud Hempeli tooted suurte sammudega konkurente,» sõnab Radtsenko. «Meile on oluline pidev areng. Propageerime aktiivselt uusi tooteid ning hetkel peame läbirääkimisi ka teiste värvitootjatega, kes otsivad pääsu Eesti turule.»

Tutvuge lähemalt Hempeli värvidega www.hempel.com või võtke otse ühendust ettevõtte esindajaga Eestis www.marisell.com.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles