Purjetootja Elvström kinnitas Eesti esindajaks Alar Volmeri ja Oleg Egipte firma

Jaano Martin Ots
, toimetaja
Copy
Purjetaja Alar Volmer 2019. aasta sügisel China Cup regatil
Purjetaja Alar Volmer 2019. aasta sügisel China Cup regatil Foto: Vitali Smirnov

Tuntud purjevalmistaja Elvström Sails teatas, et ettevõtte ametlik esindaja Eestis on OÜ Sailclinic. Purjede müügi, hoolduse ja häälestamisega tegelevad purjetaja Alar Volmer ja purjemeister Oleg Egipte.

Purjetajate seas hästi tuntud purjetootjal Elvström Sails on Eestis ka varem esindajaid olnud, kuid ettevõtte otsustas alustada koostööd professionaalsete purjetajatega, sest lisaks valmistoodete müügile sisaldab töö purjedega ka taglase häälestamist, purjede ümber tegemist ning konsultatsiooni. Purjetaja Alar Volmer ütles, et valmistub just sõiduks Düsseldorfi paadimessile Boot, et firma Elvström Sails esindajatega kohtuda ja koostööplaane arutada. 

«Oskame kiiresti purjetada, purjesid seada ja neid parandada, see on purjefirma esindamisel kõige olulisem,» rõhutas tänini purjespordiga tipptasemel tegelev Volmer. Tema juhtimisel saavutas team Windy Macaos peetud regatil China Cup'l teise koha

Alar Volmer ütles, et on purjetamisvõistlustel firma asutaja Paul Elvströmiga kahel korral ka isiklikult kohtunud. Elvström (1928-2016) oli legendaarne Taani purjesportlane, kes võitis järjest neli olümpiakulda ja kokku kolmteist maailmameistrivõistluste tiitlit. Oma rohkem kui 40 aastat kestnud olümpiapurjetamise karjääri kõrval töötas ta nii purjede kui purjetamisvarustuse valdkonnas välja mitmeid uuenduslikke lahendusi ning töötas treenerina.

Viimati pälvis purjetootja Elvström Sails tegevus Eestis tähelepanu eelmisel suvel, kui Antarktika ekspeditsioonilaev Admiral Bellingshausen tellis uue täiskomplekti purjesid just sellelt firmalt. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles