Ekspoliitik Holsmer võttis Cramos juhtohjad üle (1)

Lennart Ruuda
, reporter
Copy
Remo Holsmer
Remo Holsmer Foto: Eero Vabamägi

Eesti ehitusseadmete rendiettevõtte Cramo Estonia ASi pikaaegne juhatuse esimees ja tegevjuht Toomas Linamäe pani ameti maha. Tema asemele asus alates jaanuarist senine juhatuse liige ja arendusdirektor Remo Holsmer.

Linamäe ütles, et ta annab juhtimise uuele põlvkonnale üle väga põneval ajal. Nimelt on Hollandi ettevõte Boels Rental teinud pakkumise Cramo grupi aktsiate ostmiseks ning suure tõenäosusega seisab ees kahe ettevõtte liitumine.

«Kõigepealt edastan kõigi Cramo Eesti töötajate tänud Toomasele, kes niivõrd pikalt on ettevõtet juhtinud ja loonud siia mõnusa töökultuuri ning andnud vabaduse tegutseda,» ütles Holsmer. Linamäe jätkab siiski Cramo Estonia juhatuse liikmena.

Holsmer lisas, et ehkki ehitussektor näitab mõningaid jahtumise märke, vaatavad nad alanud aastale positiivse ootusega. «Me ei pelga rohkem tööd teha ja meil on selleks head inimesed. Oleme olemas ka mittetavapäraste olukordade lahendmisel ja valmis olema rohkemat kui vaid ehitusseadmete rendiettevõte,» ütles Holsmer. Viimase all mõtles ta seda, et nad löövad kaasa ka ehitusprotsessis ja nende eesmärk on tagada kliendile kiire ja kvaliteetne teenus.

«Mis tulevikku puudutab, siis lisaks võimalikule liitumisele Boelsiga on meil plaan arendada oma digitaalseid lahendusi ning pakkuda klientidele uusi teenuseid,» lubas Holsmer.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles