Anvelt asus tööle eksministri suhtekorraldusfirmas

PM Majandus
Copy
Andres Anvelt.
Andres Anvelt. Foto: Madis Sinivee

Eesti endine siseminister Andres Anvelt asub tööle samuti ministrina töötanud Janek Mäggi suhtekorraldusbüroos Powerhouse.

«Läbi on saamas kogumise aeg ning kätte on jõudnud jagamise aeg. Ja need, mida jagama hakkan, on kogemused. Ja neid ikka jagub. Parem on seda teha aga meeskonnas, kellega koos oled pidanud riiki tüürima läbi mitmete meie riigi valitsuste ning keda läbi ja lõhki usaldad. Ja see meeskond koguneb nüüdsest Powerhouse'i suhtemajja,» teatas Anvelt Facebookis.

«Lisaks valitsuskabineti kaaslastele Janekile ja Markole on Powerhouse'is veel aga terve rida tõsiseid tegijaid, kellega koos nüüd meie suhtemaailma edasi parandada,» lisas ta.

Janek Mäggi viskas Facebookis nalja, et suhtemaja sisekorra järgi peab meeskonda pääsemiseks olema vähemalt minister.

«Tore, kui sul on kuulsaid sugulasi või esivanemaid, veel vahvam, kui sind ennast inimesed teavad ja sinust lugu peavad. Powerhouse'i tööka kollektiiviga liitus tänasest Andres Anvelt. Minu hea kolleeg valitsuspäevilt, iseloomult punane elavhõbe, vaimult kirjamees ja sõnumilooja. Vajadusel suhtemiilits. Tänasest suhtekorraldaja. Kuigi jõujaama-võimumaja lauad hakkavad täis saama, tunnistan siiski: mehitamine jätkub,» kommenteeris Mäggi.

Novembris liitus Powerhouse'iga samuti erinevates ministriametites töötanud Marko Pomerants.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles