Töörõivastega kauplemine tõi omanikele miljoneid

Lennart Ruuda
, reporter
Copy
Tamrexi tegevdirektor ja üks omanik Harry Volke. Eelmisel aastal võtsid omanikud firmast üle poole miljoni euro dividende.
Tamrexi tegevdirektor ja üks omanik Harry Volke. Eelmisel aastal võtsid omanikud firmast üle poole miljoni euro dividende. Foto: Dmitri Kotjuh

Töörõivaste ja ohutustoodete müügiga tegelev Tamrex teenis läinud aastal üle 1,7 miljoni euro puhaskasumit. Juhatus hindas tulemust väga heaks.

Tamrex Ohutuse OÜ on omas valdkonnas üks väljapaistvamaid tegijaid, ostes pidevalt reklaami nii lehtedes kui ka teles. Pidev pildis olemine on end ära tasunud, kuna eelmisel aastal kasvatati tublisti nii käivet, mis ulatus 15 miljoni euroni, kui ka kasumit. Veidi üle poole miljoni euro maksti dividende, selgub firma majandusaasta aruandest.

Ettevõte müüb peamiselt töörõivaid, alates kinnastest ja lõpetades jalatsitega, samuti isikukaitsevahendeid, mistõttu andis headele tulemustele hoogu buumiv ehitussektor. Lisaks kaupleb Tamrex kõikvõimalike ohutustoodetega, muuhulgas tuleohutustoodetega, müües suitsuandureid ja tulekustuteid.

Ehkki juhatus möönab, et meedias on palju juttu majanduse peatsest jahtumisest, usuvad nad, et tulevad keeruliste ja muutuvate oludega toime. Firma plaanib tänavu käivet veidi suurendada, lisaks kasvatada turuosa odavama hinnaklassi segmendis. Kasvu loodetakse ka Lätist ja Leedust.

Tamrex tegutseb terves Baltikumis, kuid lõviosa tulust tuleb siiski koduturult Eestist, kus ettevõttel on 19 poodi. Firma kuulub Tambert Tammele ning Raul ja Harry Volkele.

Tamrex Ohutuse OÜ loodi 1999. aastal ja firma peab missiooniks läbi ohutustoodete ja -teenuste müügi turvalisema keskkonna loomist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles