Tunneli lõpus paistab valgus: M.V.Wool jätkab osaliselt kala müügiga (1)

Lennart Ruuda
, reporter
Copy
M.V.Wooli raudvara Mati Vetevoolu ja tema laste Meelis ja Moonika kompromissitu võitlus kalatehaste avamise nimel jätkub.
M.V.Wooli raudvara Mati Vetevoolu ja tema laste Meelis ja Moonika kompromissitu võitlus kalatehaste avamise nimel jätkub. Foto: Tairo Lutter

Nugadele läinud veterinaar- ja toiduamet (VTA) ning M.V.Wool suutsid suure kauplemise peale saavutada kokkuleppe, mis lubab kalatootjal vaikselt jalad alla saada ja ehk isegi osa töötajaist tagasi palgata.

Täna toimus Tallinna Halduskohtus järjekordne istung, kus arutati M.V.Wooli kaebust VTA vastu. Tüliõunaks see, et viimane pani novembri lõpus päevapealt kinni Eesti suurima kalatootja Vihterpalu ja Harku tehased, kuna kahtlustab, tootmises pesitseb ohtlik listeeriabakter.

Pärast esimest kohtuistungit detsembri alguses otsustas kohus kaebaja esialgse õiguskaitse taotluse osaliselt rahuldada. Inimkeeli panduna tähendas see, et firma sai jätkata külmlao kasutamist ega pidanud kogu külmutatud laovaru hävitama. Mõistagi leidis M.V.Wool, et seda on vähe ja pressis edasi.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles