Kohtutäitur langetas taas võlgade katteks müüdava laeva hinda

BNS
Copy
Bekkeri sadam.
Bekkeri sadam. Foto: Toomas Huik

Kohtutäitur Risto Sepp jätkab suulisel enampakkumisel Antigua ja Barbuda ettevõttele Agot Shipping Ltd kuuluva laeva müümist, langetades võrreldes kuu aega varasema ajaga alghinda 50 000 euro võrra 150 000 eurole.

Tegemist on 1978. aastal Norras ehitatud külmlastilaevaga Agot, mille üldpikkus on 63,3 meetrit, laius 11 meetrit ning süvis 3,7 meetrit. Laev seisab Bekkeri sadamas. 

Kohtutäiturile teadaolevalt on esitatud nõudeid kokku ligikaudu 140 000 eurot, võlausaldajate seas on Bekkeri sadam, Leedu firma UAB Gindana ning Taani äriühing KPI Bridge Oil.

Suuline avalik enampakkumine toimub 14. jaanuaril kell 11, enampakkumise alghind on 150 000 eurot. Enampakkumisel osalemiseks peab end registreerima hiljemalt 10. jaanuariks kirjalikult, esitades avalduse ning dokumendid, mis tõendavad osaleja kehtivust.

Registreerimise järgselt tuleb tasuda tagatisraha viis protsenti laeva alghinnast. Kui pakkuja soovib esitada kirjalikku pakkumist, esitatakse see suletud ümbrikus ning selles peab sisalduma pakkuja nimi ja asukoht, üldine asja kirjeldus, pakutav hind.

Varem on täitur teinud novembris ja detsembris kaks müügikatset, kusjuures esimesel korral oli laeva alghind 250 000 ja teisel korral 200 000 eurot. Alust seni müüa ei ole õnnestunud. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles