Neinar Seli firmat hakkab juhtima tema poeg

BNS
Copy
Estiko Grupi uus juht Kristo Seli.
Estiko Grupi uus juht Kristo Seli. Foto: Aive Urberg/Estiko

Neinar Selile kuuluva Estiko Grupi nõukogu otsustas nimetada ettevõtte uueks juhiks Kristo Seli.

«See on nõukogu poolt mulle väga suur usaldus ja ka vastutus. Valdusettevõttena koordineerib AS Estiko kõiki grupi olulisemaid tütarfirmasid, sealhulgas Estiko Plastar AS, E-Kaubamaja OÜ, Kesklinna Keskus AS ja Estiko Energia OÜ,» ütles ettevõtte uus juht pressiteate vahendusel.

Kristo Seli on Estiko Grupiga olnud seotud üle kümne aasta. Viimased kolm aastat töötas ta Lydia hotelli juhina. Enne seda tegeles ta Estiko kinnisvaras erinevate arendusprojektidega. Kristo Seli on ka Tartu linnavolikogu liige ning Reformierakonna fraktsiooni esimees.

2006. aastast Estiko Gruppi juhtinud Ain Tammvere määrati nõukogu liikmeks, samuti jätkab ta Estiko Energia OÜ juhatuse liikmena ning pühendub Raadi päikesepargi arendamisele. Päikeseelektrijaam on seejuures Estiko Grupile järgmise aasta suurim investeering, teatas ettevõte.

Estiko on 100-protsendiliselt Eesti kapitalil põhinev peamiselt Tartus tegutsevate ettevõtete grupp. Estiko neli põhilist tegevusala on pakendite ja pakkematerjalide tootmine, ärikinnisvara arendamine ja haldamine, majutusteenuse pakkumine ning energiatootmine.

Estiko nõukogu esimees on Neinar Seli, nõukokku kuuluvad ka Leonid Tolstov, Tarmo Noop ning nüüdsest ka Ain Tammvere.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles