Galerii ⟩ Tallinnas pandi nurgakivi 45 miljoni eurosele ehituspoele (1)

PM Majandus
Copy

Täna pandi Avala ärikvartalis nurgakivi Läti ehituspoele Depo, millesse investeeritakse koos arenduse ja ehitusega 45 miljonit eurot. 25 000 ruutmeetri suurune ehituspood avatakse Tallinnas järgmise aasta suvel.

«Kauplusladu Depo ehitatakse Tallinnasse Avala ärikvartalisse, mille eesmärk on pakkuda nii kaubandus- kui ka kontoripinda ettevõtetele, kes hindavad uuenduslikku ja tarbijasõbralikku ärikeskkonda, mis hõlmab nii tänapäevaseid kui ka tuleviku vajadusi,» selgitas Kaamos Kinnisvara tegevjuht Priit Uustulnd.

Depo on Läti juhtiv ehitusmaterjalide kauplusladu, mille põhifookuseks on isetegemise lahendused.

«Oleme ainus jaemüüja, kes on Baltikumis spetsialiseerunud do-it-yourself-lahendustele, pakkudes laia valikut tooteid kodu, aia, remondi ja ehituse jaoks. Meie kauplusest leiab iga päev madala hinnaga vähemalt 100 000 erinevat toodet. Lisaks kauplusele on DEPO-l ka suur ladu, mis tähendab, et kõik kaubad on ostmise ajal kohe saadaval,» selgitas Depo turundusdirektor Evita Jurjane-Nelsone.

Priit Uustulndi sõnul kaetakse Depo hoone taastuvenergia lahendustega, mis aitavad neutraliseerida sõidukite heitgaasi emissiooni õhust ning toota kvartali jaoks ka päikeseenergiat.

Ärikvartali päikesepark hakkab katma vähemalt kolmandiku kvartali energiatarbimisest.

25 000 ruutmeetri suurune Depo võimaldab mugavat ostukogemust tänu kodu-, aia-, remondi- ja ehituskaupade laiale tootevalikule ja seotud teenustele.

Koos arenduse ja ehitusega on investeering uue kaupluse avamisse umbes 45 miljonit eurot.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles