Eksminister leidis uue töö suhtemajas

PM Majandus
Copy
Marko Pomerants.
Marko Pomerants. Foto: Meelis Meilbaum

Endine keskkonna-, sise- ja sotsiaalminister Marko Pomerants asus tööle samuti ministrina töötanud Janek Mäggi suhtekorraldusfirmas Powerhouse.

«Powerhouse'is võtame alates tänasest Pomerantsi kasutusele mainepesuks, vajadusel selle ülevõõpamiseks ja raviks. Marko on tänasest suhtemaja Powerhouse raskekaallane. Mehitamine kestab,» teatas Jüri Ratase eelmises valitsuses riigihalduse ministrina töötanud Janek Mäggi sotsiaalmeedias.

Endine keskkonna-, sise- ja sotsiaalminister Marko Pomerants, kes hakkas mai lõpus juhtima kinnisvaraäri BlueSky, lahkus möödunud nädalal ettevõttest, kirjutas Äripäev.

Pomerantsi sõnul lahkus ta BlueSky'st omal initsiatiivil ning ettevõtte seisukohast oli see ka majanduslik otsus.

«Teise juhatuse liikme kulu eest saab näiteks pangalaenu teenindada,» ütles Pomerants ja lisas, et omanik on igapäevaselt olemas, mistõttu vajadust kahe juhatuse liikme järele pole.

Pomerants oli sotsiaalminister Juhan Partsi valitsuses 2003–2005, siseminister Andrus Ansipi valitsuses 2007–2009 ning keskkonnaminister Taavi Rõivase ja Jüri Ratase valitsustes aastatel 2015–2017.

Powerhouse'i omanik Janek Mäggi oli riigihalduse minister Jüri Ratase eelmises valitsuses möödunud aasta maist kuni tänavu aprillini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles