Nordica eksjuht: eestlased peavad lendama oma lennufirmaga ja maksma piletitele peale (3)

Copy
Nordica endine juhatuse liige ja kommertsjuht Erik Sakkov.
Nordica endine juhatuse liige ja kommertsjuht Erik Sakkov. Foto: Tairo Lutter

Nordica endine juhatuse liige ja kommertsjuht Erik Sakkov rääkis intervjuus Äripäevale, et kõik eestlased peavad lendama oma lennufirmaga ja maksma 20–30 eurot piletitele peale, maksumaksja kulul lendavad poliitikud ja riigiametnikud peaksid reisima aga äriklassis.

«See on see, mida me oleksime pidanud tegema, ja kõik muu on tühi loba,» rääkis Sakkov ja lisas, et see rong – õigemini lennuk – on nüüd läinud.

Endise kommertsjuhi sõnul oli see, mida Nordicaga lõpu eel korraldama hakati, väga-väga nukker.

Loe pikemalt Äripäeva intervjuust.

Erik Sakkov kuulus Nordica juhatusse alates ettevõtte asutamisest sügisel 2015. Enne seda töötas ta kuus aastat Tallinna Lennujaama kommertsdirektorina, olles ühtlasi seal ka juhatuse liige. 2016. aasta suvel pani ta ameti maha.

Sakkovi sõnul sündis lahkumisotsus tema enda initsiatiivil ning põhjused olid isiklikud. «Olen andnud kõik, mis mul anda oli. Nordicale on tugev vundament laotud ja edasi saab minna ainult paremaks. Nordicas töötavad entusiastlikud ja kogenud inimesed ning ettevõte on heades kätes,» teatas ta toona.

«Politsei ega ka kaitsepolitsei mind ei uuri, ülekuulamistel ma käinud ei ole ja pahandusi ma ei ole korda saatnud. Lahkumine on puhtalt isiklikel põhjustel. Inimvõimetel on piirid,» rääkis Sakkov BNSile.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles