«Koka»dona jälle hoos: Argentina vutilegend viskas tööandjale paraja vimka (1)

Postimees Sport
Copy
Diego Maradona.
Diego Maradona. Foto: Arduin Mauricio/EPA

Argentina jalgpallikoondise legendaarne ründaja Diego Maradona otsustas kaks päeva tagasi lahkuda senise leivaisa Gimnasia y Esgrima La Plata peatreeneri ametipostilt, kuid täna ärkas mees juba teistsuguse tujuga ning naasis samasse klubisse.

59-aastane Maradona, kes on aastate jooksul avalikkuse tähelepanu tõmmanud narkootikumide liigtarbimise (sellest ka hüüdnimi «Koka»dona) ja muude veidrate tegudega, andis enda naasmisest teada sotsiaalmeedia vahendusel.

Mehe sõnul muutsid tema otsust ümberkorraldused, mis tehti Argentina jalgpalliklubi juhtkonnas. «Loodan, et meeskonna juhid täidavad oma lubaduse ning toovad juurde abiväge,» lisas ta avalduses.

1986. aastal maailmameistriks kroonitud Maradona määrati Gimnasia y Esgrima La Plata lootsiks tänavu septembris, enne seda juhendas ta Mehhiko esiliigas mängivat Dorados de Sinaload (lahkus sealt tervislikel põhjustel).

Argentina kõrgliigas võistlev La Plata paiknes enne Maradona tulekut kohaliku tšempionaadi 24. ehk viimasel kohal. Vutilegendi juhendamisel on seni saadud kaheksast matšist kolm võitu, mis annab neile varasemast kaks korda kõrgema positsiooni. 

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles