Ergo: Patrick toob sõidukikahjusid vähem

Kaja Koovit
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tormikahju Pärnus.
Tormikahju Pärnus. Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Ergo Kindlustusele on laekunud 60 kahjuteadet, neist enamik Harjumaalt ning Tartu- ja Viljandimaalt. Tormi tõttu kahjustunud sõidukitega seotud kahjusid tuleb Ergo hinnangul vähem.

Ergo Kindlustuse kindlustusdirektori Sven Freibergi sõnutsi on kahjuteadete sisuks peamiselt elektrikahjustused ning selle tõttu kannatanud kodutehnika, katuste ja aedade kahjud ning murdunud puude põhjustatud kahjud.

Freibergi sõnul ei saa praegusi kahjuteateid hinnata lõplikuks, sest praktikas saavad nad kahjudest  aimu nädala või paari jooksul pärast sündmust. «Siis saame ka kahjusummadest rääkida,» lausus ta.

Freiberg prognoosis, et tormi tõttu kahjustada saanud sõidukitega seotud juhtumeid tuleb Patricku kahjude seas ilmselt vähem, sest väga suurt libedust ja halba nähtavust täiteks lumetuisu tõttu tormiga ei kaasnenud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles