Swedbanki kindlustus prognoosib Patricku kahjusummaks 400 000 eurot

Kaja Koovit
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ümber kukkunud tellingud puu otsas Järve tänaval.
Ümber kukkunud tellingud puu otsas Järve tänaval. Foto: Mihkel Maripuu

Tänahommikuse seisuga oli Swedbanki kindlustusele laekunud 40 kahjuavaldust, millest enim oli seotud sõidukitega. Ettevõtte prognoosib, et nende kliendid esitavad Patricku tegevusest tingitud kahjuavaldusi sadakond, mille kahjusumma ulatub 400 000 euroni.

Swedbank P&C Insurance AS tegevdirektori Ivika Torpeli sõnutsi on sõidukite kahjustumise valdavaks põhjuseks teele murdunud puudele otsasõidust tingitud vigastused ning puude ja hooneosade kukkumine sõidukitele.  «Näiteks kaks sõidukit jäid mahakukkunud tellingutele alla,» lausus ta.

23st vigastatud sõidukist kuuluvad Torpeli sõnul esialgsel hinnangul mahakandmisele kuus.

Kodukahjude avaldusi oli hommikuks laekunud 16, kus peamisteks vigastusteks on katusekahjud. On nii pisemaid katusevigastusi, kui ka tormi poolt terve või pool katust majalt viinud juhtumeid. «Õnneks ei kaasnenud Patrickuga paduvihma, mis oleks lisanud purunenud hoonetele veekahjude mõju,» lausus Torpel.

Torpeli sõnul saab Patricku täit mõju kindlustatud varadele täies ulatuses hinnata nädala lõpuks, kui kahju kannatanud kliendid on üle vaadanud ka oma maakodud ning suvilad. «Prognoosime nädala lõpuks Patricku poolt tekitatud kahjude koguarvuks kuni sada avaldust ning kahjusummadeks kokku kuni 400 000 eurot,» märkis ta.   

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles