Fotod: palju peavalu valmistanud Briti rõivabränd avas lõpuks T1 keskuses uksed

Tarbija24
Copy

Finantsraskustesse sattunud Briti jaekaubanduskett Debenhams avas peale poole aasta pikkust hilinemist kaupluse kaubanduskeskuses T1 Mall of Tallinn.

Tegelikult pidi Debenhams T1 keskusesse tulema juba kevadel, kuid lükkas avamist raskuste tõttu edasi. Inglismaalt pärit bränd pakub laia valikut naiste, meeste ja lasterõivaid ning samuti on esindatud kodukaubad, aksessuaarid ja pesu. Tegemist on teise Debenhamsi kauplusega Tallinnas, esimene avati Rocca Al Mare kaubanduskeskuses.

Debenhamsi brändijuht Ivars Plaudis-Lasmanis ütles pressiteate vahendusel, et T1 Mall of Tallinna asukoht kaupluse jaoks väga hea. «Olles viie aasta jooksul Eesti turgu tundma õppinud teame, et meie kliendid väärtustavad head ühendust kesklinnaga ja seda, et läheduses asub Tallinna Lennujaam ning tulevikus Rail Baltica ühisterminal,» ütles ta.

T1 omaniku Pro Kapitali juhatuse liige Allan Remmelkoor rääkis oktoobris Kuku raadiosaates Majandusruum, et Debenhamsi tuleku saagast võiks ta raamatu kirjutada. «Debenhamsi avamisega jäime suurte poiste mängude hammasrataste vahele. Pood pidi uksed avama kevadel, aga juba eelmise aasta suvest kuni selle aasta kevadeni käis aktsionäride vahel kõva võitlus. Selle tagajärjel läks Debenhams saneerimisele ja ettevõtte võtsid üle võlausaldajad, et mitte lubada ühel aktsionäril seda kaaperdada. Ühtlasi lahkus Debenhams UK börsilt. Räägiti ka meil, et nad sulgevad 50 kaubamaja ja tõmbavad ärid kokku. Nüüdseks on pilt muutunud,» rääkis ta toona.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles