Rocca al Mare keskuses avas esinduse uus naistemoe pood

Tarbija24
Copy
Studio by Bestbrands kauplus Rocca al Mare keskuses
Studio by Bestbrands kauplus Rocca al Mare keskuses Foto: META Advisory

Brandgate avas Rocca al Mare keskuses uue multibrändi kontseptsiooniga kaupluse Studio by Bestbrands, kus on teiste seas esindatud eestlastele juba tuntud kaubamärgid nagu Replay, Karl Lagerfeld, Ugg ja Ralph Lauren. Uudisena tulevad Eesti turule kollektsiooonid American Vintage ja Coster Copenhagen.

«Rocca al Mare keskuses avatud Studio by Bestbrands on meie teistest kauplustest erilisem eelkõige seetõttu, et keskendub ainult naistemoele,» kommenteeris Brandgate'i turundusjuht Brit Markus, lisades, et kaupluses täieneb brändide loetelu pidevalt ning kollektsioonid vahetuvad koos hooaegadega.

«Skandinaavia mõjutustega ning minimalistlik rõivadisain sobib Rocca al Mare kaubanduskeskuse põhjamaise kontseptsiooniga ideaalselt. Samuti on meil väga hea meel, et saame oma keskuse külastajatele üha rohkem pakkuda kõrgmoe disainerite tootevalikut,» lisas omalt poolt Rocca al Mare Keskuse juht Linda Eichler.

Brandgate on esindatud kogu Baltikumis, Soomes ning tänu partnerite võrgustikule ka Skandinaaviamaades, Poolas ja Venemaal. Lähiaastatel plaanib moeettevõte Baltikumis üha enam kanda kinnitada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles