Postimees Grupi juhatuse esimeheks sai Andrus Raudsalu (5)

BNS
Copy
Postimees Grupi juhatuse esimees Andrus Raudsalu.
Postimees Grupi juhatuse esimees Andrus Raudsalu. Foto: Liis Treimann

AS-i Postimees Grupp nõukogu kinnitas alates reedest ettevõtte juhatuse esimeheks senise juhatuse esimehe kohusetäitja Andrus Raudsalu. 

Andrus Raudsalu töötab Postimehes alates 2014. aastast ja on ettevõtte juhatuse liige alates 2017. aastast. Ta omab pikaaegset kogemust meediavaldkonnas, olles üks Delfi uudisportaalide asutajatest. 

Postimees Grupi nõukogu esimehe Margus Linnamäe sõnul otsustati pärast võimalike kandidaatide vaagimist teha ettepanek kandidaadile, kes tuleb maja seest ja tunneb juba Postimehe töö spetsiifikat.

«Postimeest ootavad lähiaastatel suured arengud, millest olulisim on digitellijate arvu kasvatamine. Andrus Raudsalu taust tehnoloogiavaldkonnas annab hea eelduse nende arengute edukaks juhtimiseks. Soovime talle selleks jõudu,» ütles Linnamäe. 

Raudsalu sõnul on Eesti ühe väärikaima ettevõtte eesotsa asumine suur vastutus, mida kanda on suur au. «Soovin meie sisutooted tuua kasutajatele lähemale, toetada Postimehe kui ajakirjandusinstitutsiooni sõltumatust ja pakkuda senisest veelgi kvaliteetsemat ajakirjandust ja meelelahutust kõigis Balti riikides,» sõnas Raudsalu.

Postimees Grupi juhatuse eelmine esimees Andres Kull lahkus ametist omal soovil septembri keskel. 

Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles