Head uudised: kõik suuremad asulad saavad täna elektriühenduse tagasi

BNS
Copy
Foto: Mailiis Ollino

Elektrilevi teatel saavad kõik suuremad asulad kolmapäeva jooksul elektriühenduse tagasi.

Tormikahjude tõttu on vooluta veel 4700 klienti, kellest suurem osa asub Põlvamaal, teatas ettevõtte pressiesindaja BNSile. Elektrilevi taastab tänase jooksul elektriühenduse kõikides veel vooluta suuremates asulates. 

Kolmapäeva varahommikul jätkusid tööd elektriühenduse taastamiseks Moostes, Verioral, Leevil, Setomaal, Ainjas, Ärikülas, Lillis, Kõvakülas, Külitses, Verhulitsas, Lutepääl, Sesnikis, Saatses, Nedsajas, Säpikal, Kõveras ja Matsuris. «Kõikides nendes kohtades taastame elektriühenduse tänase päeva jooksul,» ütles ettevõtte juhtimiskeskuse juht Jüri Klaassen.

«Meie põhitähelepanu on täna Põlvamaal, kus torm tegi kõige suuremat kahju. Viimased  jäänud rikked on väga keerulised, kus ühe liini peal on mitmes erinevas kohas puud peale langenud ning seetõttu on täpsete rikkekohtade tuvastamine aeganõudev,» sõnas Klaassen. «Täna hommikul hakkasime saatma SMS-sõnumeid neile klientidele, kelle elektriühenduse saame tänase päeva jooksul taastatud.»

Ta lisas, et loodetavasti saab kolmapäeva jooksul suurele osale klientidest vool taastatud. «Lõuna-Eestis ja Viljandimaal on praegu töös 80 rikkemeeskonda, kes kõik töötavad selle nimel, et võimalikult kiiresti kodudes ja ettevõtetes elektriühendus taastada,» ütles Klaassen.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles