Selver ehitab ümber Pelgulinna kaupluse

Tarbija24
Copy
Pelgulinna Selver
Pelgulinna Selver Foto: Maris Tomba

Novembri algusest kuni detsembri keskpaigani suletakse ümberehituseks Tallinnas Sõle 51 asuv Pelgulinna Selver. Kauplus taasavab uksed 17. detsembril.

«Põhja-Tallinna klient on aina nõudlikum. Aasta tagasi avatud ja Pelgulinna Selveri naabruses asuv Kolde Selver on hea näide, et laia kaubavaliku ja uue kontseptsiooniga kauplust oli Pelguranna ja Pelgulinna inimestele hädasti vaja. Nüüd on aeg viia ka piirkonna teine kauplus uuele kontseptsioonile üle,» ütles Selveri juhatuse liige Kristi Lomp.

Kavas on saavutada võimalikult keskkonnasäästlik lõpplahendus, kinnitas jaekett. Kaupluse valgustus asendub LED-tehnoloogiaga, seda nii hoones sees, fassaadil kui ka parklas. Renoveerib Reparo Ehitus.

Kauplus saab uue ilme, mööbli ja tehnika. Välja vahetatakse kogu külmapark ja viiakse üle CO2-põhisele külmasüsteemile, mis võimaldab senisega võrreldes umbes viiendiku suurust energia kokkuhoidu. Külmikute jääksoojus kasutatakse omakorda ära  ventilatsioonisüsteemis hoone ja tarbevee kütteks. Külmasüsteemi ehitab Kitman Coldtech.

Pelgulinna Selveri puu- ja juurviljaosakonda tulevad täielikult elektroonilised hinnasildid, sama ootab ees ka keti teisi kauplusi.

Renoveerimisel on ka Jõhvi Selver, mis avab novembris uksed uuenenud ja laienenud müügipinnaga. Tuleval aastal investeerib Selver veel viie kaupluse uuendusse.

Pelgulinna Selver kuulub ASile Tallinna Kaubamaja Kinnisvara. Kauplus avati 29. oktoobril 2005. Hoones on 1500 m2 müügipinda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles