Galerii: Tallinnasse kerkib uus Hiltoni hotell

Lennart Ruuda
, reporter
Copy

Maailmakuulus hotellikett Hilton sõlmis koostöölepingu, et avada Tallinnas juba teine hotell Hampton by Hilton. Selle jaoks ehitatakse uus hoone Tartu maantee 49 asuva kunagise kino Eha ja praeguse kaubanduskeskuse asemele.

Balti riikides esimese Hampton by Hilton hotelli operaatoriks saab Apex Alliance Hotel Management, mis hetkel opereerib Lätis, Leedus ja Rumeenias kuut erinevat Hiltoni ja Marriotti kaubamärgi hotelli.

Tartu maantee kinnistu omanik ja arendaja on aga GVP Invest Estonia, mis kuulub Maxima omanikfirma Vilniaus prekyba endisele vähemusaktsionärile ja Maxima Grupė eksjuhile Mindaugas Bagdonavičiusele.

Hampton by Hilton on maailma üks tuntuim kõrgema keskklassi hotellibränd, millel on ligi 3000 hotelli 27 riigis üle maailma. Hamptoni külalised on valdavalt keskastmejuhid, ärireisijad, turistid ning lastega pered, kes tähtsustavad hotelli valikul ennekõike selle head asukohta ning mõistlikku hinda.

Hotellikett lähtub fookuspõhisest kontseptsioonist, pakkudes tavalisest mõneti tagasihoidlikumas mahus teenuseid, meelelahutust ja toitlustust, ehkki hommikusöök on Hampton by Hiltonis alati hinna sees. 

Ettevõtte eesmärk on kasvada Kesk- ja Ida-Euroopa suurimaks ja hinnatuimaks hotellioperaatoriks. Tänaseks on sõlmitud 15 koostöökokkulepet 9 uue hotelli avamiseks lähiajal. 

Apex Alliance Hotel Managementi arendusdirektori Brigita Aleksandravičiūtė sõnul on Tallinn oluline sihtkoht, kuhu laieneda. «Erinevad mõõdikud näitavad siinsel hotelliturul positiivset kasvu, suuremat kui isegi Riias või Vilniuses. Lisaks kaalusime koos omanikega hoolikalt, milline hotellitüüp sobiks tulevasse asukohta kõige paremini. Oleme põhjalikult analüüsinud Tallinna praegust hotelliturgu ja jõudnud järeldusele, et siinsel turul on puudus just rahvusvaheliselt tuntud kaubamärkide kolmetärnihotellidest,» selgitas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles