T1 jäi Vene staarräppari riideketi jaoks liiga kitsaks

Magnus Altküla
, Tarbija toimetaja
Copy
Räppar Timati riidebrändi jaoks jäi T1 kitsaks
Räppar Timati riidebrändi jaoks jäi T1 kitsaks Foto: T1 Mall of Tallinn

Räppar Timati kaubamärk Black Star Wear Tallinna esindus sulges oma poe T1 kaubanduskeskuses ja kolis ümber naabruses asuvasse Ülemiste keskusesse.

Kaubamärgi Black Star Baltimaade esindaja Julia Polennikova sõnul kolis Tallinnas asuv Black Star Weari kauplus uude asukohta väga lihtsal põhjusel: nõudlus kaupade ja sortimendi järele kasvas nii kiiresti, et tooted ja ostlejad ei mahtunud enam 60 ruutmeetri suurusesse poodi ära.

«Pöördusime T1 juhtkonna poole palvega leida meile sobivamad ruumid pindalaga 120–130 ruutmeetrit, ent kahjuks ei leidu keskuses selliseid ruume,» selgitas Polennikova. «Meile pakuti palju suuremat, 500-ruutmeetrist ruumi, ent see ei sobi meie formaadiga. Seejärel pöördusime naabruses asuvasse Ülemiste keskusesse, kust leidsime sobivad, 125-ruutmeetrise pindalaga ruumid,» täpsustas Polennikova. 

Baltimaades asuva Black Star Weari frantsiisi juht lisas, et T1s asuvas poes käivad praegu renoveerimistööd ning Black Stari juhtkonnaga arutatakse võimalust avada sealsamas järgmisel aastal täiustatud aksessuaarivalikut pakkuv pood. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles