Tallinna tudengid tegid ilma rahata sensuaalse musavideo, mis jätab nii mõnegi professionaali häbisse (2)

Rasmus Rammo
, Reporter-toimetaja
Copy
Muusikavideo Laura Hirvoja loole «You've Got To Run».
Muusikavideo Laura Hirvoja loole «You've Got To Run». Foto: Anna Leena Tae

Tallinna Ülikooli tudengid võtsid nõuks tõestada, et kvaliteedi jaoks pole ilmtingimata raha vaja ning väntasid soolodebüüti tegevale artistile ägeda muusikavideo. Võtke õppust, Shanon!

Tallinna Ülikooli Balti filmi, meedia, kunstide ja kommunikatsiooni instituudi tudengid lõid kooliprojektina muusikavideo kaastudengi Laura Hirvoja loole «You've Got To Run».

See on Laura Hirvoja esimene singel sooloartistina, varasemalt musitseeris lauljanna bändis Mires. «Laul räägib inspiratsiooni leidmise teekonnast ja tunnetest, mis sellega kaasnevad. Ükski unistus ei saa niisama teoks, vaid nende realiseerimiseks tuleb end liigutada,» kirjeldas Hirvoja laulu sõnumit. Loo kaasautorid on Hyrr Innokent Vainola ja Heigo Teppo.

Tudengite kooliprojektina sai muusika ka koreograafiliselt lahendatud video, mis on osalt inspireeritud Eesti päritolu ja rahvusvaheliselt eduka kunstniku Kalev Mark Kostabi galeriist Tallinn Art Space'i ruumides, kus suur osa videost ka üles võeti.

Projektis teevad kaasa integreeritud kunsti, muusika ja multimeedia, audiovisuaalmeedia, suhtekorralduse ja koreograafia tudengid. Märkimisväärselt valmis video tudengitele omaselt täieliku 0-eelarvega. «Selleks on vaja ainult veidike nutikust ja pealehakkamisest pungil noori!» kinnitavad noored.

Vaata videot ja veendu ise!

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles