Fotopolitsei: kas naiste dekolteed olid Oktoberfestil tõesti nii liiderlikud, nagu kohalikud kurtsid? (1)

Elu24
Copy

Hiljuti lõppenud maailma kuulsamat õllefestivali Oktoberfest saatis ka tänavu kohalike nurin, et liiga avarate dekolteedega naised teevad nende rahvarõivastele häbi. 

Lühidalt öeldes on kohalike mure järgmine. Kui kohalikud kannavad Müncheni kuulsal õllepeol traditsioonilist riietust dirndl'it, mille dekoltee on väike või kaelus sootuks kinnine, siis välismaalt pärit naised kannavad rinnapartiid paljastavat avara dekolteega dirndl'it.

Veel paarkümmend aastat tagasi kandsid Oktoberfestil Baieri rahvarõivaid vaid ettekandjad ja muusikud, kuid mitte külastajad.

Väga otsekoheselt võttis probleemi kokku rahvamuusikute rühma Georgenstoana Baierbrunn endine juht Franz Thalhammer: «Viimastel aastatel on tunne, et kõik naised, kes Oktoberfestil dirndl'eid kannavad, on tegelikult pornostaarid, sest nende riietus meenutab seksitöötajate riietust.»

Rõivaprobleemist loe põhjalikumalt SIIT. Elu24 pani kokku galerii tänavuse õllefestivali stiilsetest naiskülalistest - vaata ja otsusta ise, kas kohalikel on torisemiseks põhjust.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles