Ees on ootamas sügise kohta soe nädalalõpp

BNS
Copy
Sügis, kuldsed lehed.
Sügis, kuldsed lehed. Foto: Elmo Riig / Sakala

Ilmateenistuse prognoosi järgi on ees ootamas sügise kohta soe nädalalõpp, kui õhusooja maksimumid kerkivad kohati kuni 15 kraadini. 

Reede öösel on pilves, üksikute selgimistega ilm. Vahetevahel sajab veidi vihma, mitmel pool on udu. Põhja-Eestis puhub idakaare tuul, lõuna poolt alates pöördub edelasse ja puhub 3-9, rannikul öö hakul puhanguti kuni 14 m/s, hommikuks nõrgeneb. Sooja on 6-12 kraadi. 

Peipsi järvel puhub edelatuul 4-9 m/s ja laine kõrgus on 0,4-0,9 meetrit. Vahetevahel sajab veidi vihma. Nähtavus on mõõdukas, paiguti tekib udu. Sooja on 7-9 kraadi. 

Päeva on pilves, üksikute selgimistega ilm. Vahetevahel sajab veidi vihma, hommikupoolikul püsib mitmel pool udu. Puhub lõunakaare tuul 2-8 m/s. Sooja on 10-14 kraadi. 

Peipsi järvel puhub lõuna- ja edelatuul 2-8 m/s ja laine kõrgus on 0,3-0,8 meetrit. Vahetevahel sajab veidi vihma. Nähtavus on mõõdukas, hommikupoolikul püsib udu. Sooja on 10-12 kraadi.

Laupäeva öösel on pilves selgimistega ilm ja ajuti sajab vihma. Puhub lõuna- ja kagutuul 2-8 m/s. Sooja on 7-12 kraadi. Päeval on pilves selgimistega ilm. Ajuti sajab vihma, pärastlõunal sadu hõreneb. Hommikupoolikul lääne poolt alates pöördub tuul edelasse ning tugevneb 5-11, rannikul puhanguti 15 m/s. Sooja on 11-15 kraadi. 

Pühapäeva öösel on vahelduva pilvisusega ilm ja kohati sajab hoovihma. Puhub lõunakaare tuul 3-9, öö hakul rannikul puhanguti 13 m/s. Sooja on 4-9, rannikul kuni 12 kraadi. Päeval pilvisus tiheneb ja vihmasadu levib lõunast põhja poole. Tuul pöördub idakaarde ja puhub 2-8 m/s. Sooja on 8-13 kraadi. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles