Patiseis jätkub. Keskerakonna Tartu piirkonna juhatusel ei õnnestunud abilinnapead taanduma sundida (3)

Eili Arula
, ajakirjanik
Copy
Tartu ablinnapea Monica Rand käis täna Keskerakonna Tartu piirkonna juhatuse koosolekul vaibal.
Tartu ablinnapea Monica Rand käis täna Keskerakonna Tartu piirkonna juhatuse koosolekul vaibal. Foto: Sille Annuk / Tartu Postimees

Teisipäeva õhtul kohtus Tartu abilinnapea Monica Rand Keskerakonna Tartu piirkonna uue juhatusega, mille liikmed soovivad ta ametist tagandada. Ligi tunni väldanud koosviibimine lõppes tulemuseta.

Monica Rand märkis, et koosolekul viibisid pea kõik erakonna Tartu piirkonna juhatuse liikmed, kuid nende seas polnud uut esimeest Jaan Tootsi.

«Sisuliselt seal midagi ei juhtunud, sest juhatus jätkas mulle etteheidete tegemist ja mina omakorda selgitasin, et ei astu tagasi,» rääkis Rand. Ta lisas, et ütlemised tema aadressil läksid koosolekul üsna teravaks ning kõik kohalviibinud näitasid üles ülimat rahulolematust tema käitumise pärast. «Ma kuulasin nad ära ja selgitasin, et ei lahku eelarve koostamise kõige kiiremal ajal ega kavatse oma meeskonda üksi jätta.»

Koosviibimise olevat lõpetanud Rand ise, sõnades, et selle aja jooksul ei muutunud sõnavõttudes ja vaidluses midagi. «Ma ei lasknud end lõputult alandada ja lahkusin ruumist,» sõnas ta. «Eks näis, kuidas see asi edasi läheb ja mis nad järgmiseks välja mõtlevad.»

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles