Ralliässa Jari-Matti Latvala endine kihlatu suhtedraamast: nüüd on piir tõeliselt ületatud

Elu24
Copy
Maisa Torppa ja Jari-Matti Latvala.
Maisa Torppa ja Jari-Matti Latvala. Foto: Maisa Torppa/Instagram.com

Soome rallisõitja Jari-Matti Latvala endine kihlatu Maisa Torppa eitas omapoolset petmist ja kirjutas sotsiaalmeedia vahendusel, et lahkuminek tuli paari ühise otsusena ning suhtele sai saatuslikuks hoopis ajakirjanduse liigne tähelepanu. 

Elu24 kirjutas oktoobri alguses, et Soome kõmulehe Seiska andmetel on Jari-Matti Latvala kihlatu Maisa Torppa kevadest alates kaksikelu elanud. Väljaanne vahendas ka, et Maisa on Jari-Matti kõrvalt kurameerinud tuntud IT-juhiga, kellega tutvus kevadel Lapimaal.

Täna kommenteeris rallisõitja Latvala endine kihlatu Maisa Torppa aga ise esimest korda oma suhtedraamat. Soome kaunitar avaldas täna Instagramis pika postituse, kus väidab, et hoopis meedia lõhkus nende suhte.

«Viimased nädalad on olnud aga täiesti jubedad ja need on meid mõlemat mõjutanud. Meie suhet ei ole aga õnnestunud purustada ja vaatamata kohutavatele uudistele oleme püüdnud elada oma igapäevast elu võimalikult tavapäraselt,» kirjutas Torppa. 

«Läksin rahulolevalt meie teise koju Monacosse, et viia Jari-Mattile mõned asjad ja näha meie sõpru. Neljapäeval, kui reisilt tagasi tulin, võtsid mind aga vastu kaamerad ja reporterid, et aru pärida. Ma polnud kunagi varem sellisesse olukorda sattunud ja koos mõistsime, et nüüd on piir tõeliselt ületatud. Mõtlesime koos Jari-Mattiga juhtunu üle ja jõudsime järeldusele, et kuigi armastame üksteist maailmas kõige enam, me ei suuda sellist jama taluda,» jätkas Torppa. 

«Oleme paarina liiga suure tähelepanu all ega saa seetõttu normaalset elu elada. Kuulujuttude vältimiseks kinnitan aga, et mingit kolmandat osapoolt pole olnud. Meie armastus on nii suur, et laseme üksteisel minna ja jätkame sõpradena. Rohkem me ei soovi kommentaare anda ja loodame, et meile antakse nüüd rahu,» pani Torppa oma postitusele punkti.

Torppa sõnul olid nad Jari-Mattiga enamus oma suhte vältel õnnelikud ja armunud ja mõlemad lootsid, et meediatähelepanu siiski raugeb. 

Torppa siiski nendib postituses, et suhtes oli ka väljakutseid, eelkõige stress, mida põhjustasid naise sõnul ralli ja Jari-Matti endine sõbranna, kes on paar naise sõnul väga pikka aega taga kiusas.

Latvala kommenteeris reedel suhtedraamat ametliku pressiteatega, et selgitada ajakirjanduses levinud spekulatsioone.  

«Viimased nädalad on olnud eriti rasked ja on kahetsusväärne, et hiljutised sündmused minu eraelus on mõjutanud minu perekonda, sõpru ja meeskonda. See on väga kahetsusväärne olukord ja ma tahaksin lõpetada kõik täiendavad spekulatsioonid minu eraelu kohta. Pulm Maisa Torpaga on tühistatud,» kommenteeris Latvala.

Latvala ja Torppa olid koos peaaegu neli aastat ning paar kihlus 2017. aastal. 

Vaata postitust siin: 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jo kolme ja puoli vuotta sitten hämmästyttiin Jari-Matin kanssa siitä, kuinka paljon ihmisiä kiinnosti meidän kahden parisuhde. Annettiin muutamat haastattelut ja kuviteltiin tilanteen siitä rauhoittuvan. Meidän vuodet yhdessä on sujunut pääsääntöisesti todella onnellisesti ja rakkauden täyteisesti. Tietysti on ollut haasteita esim koko aikainen rallin aiheuttama stressi ja Jari-Matin entinen tyttöystävä rallipiireistä, joka vainosi meitä todella pitkään. Tämän vuoden alussa sain tietää jotain aivan täysin musertavaa, mutta siitäkin kaikesta pikkuhiljaa selvittiin. Viime viikot ovat olleet jotain aivan kamalaa ja ne ovat kuluttaneet meidän molemmat todella loppuun. Kuitenkaan parisuhteemme ei ole säröillyt vaan kohu-uutisista huolimatta ollaan yritetty elää tähän asti niin tavallista arkea, kuin mahdollista. Pusujen kera lähdin suunnitellusti Monacoon toiseen kotiimme hakemaan Jari-Matin papereita ja näkemään ystäviäni. Torstaina palasin reissusta ja järkytyksekseni tuloaulassa vastassa odotti TV-kamera, joka juoksi perässäni kommenttien toivossa. En muista koskaan joutuneeni sellaisen pakokauhun valtaan ja silloin tajusimme molemmat rajan ylittyneen pahasti. Aloimme yhdessä Jari-Matin kanssa pohtia asiaa ja tulimme siihen tulokseen, että vaikka rakastamme toisiamme maailman eniten, emme kumpikaan kestä tälläistä ajojahtia. Olemme yhdessä pariskuntana liian kiinnostavia, jotta saisimme elää tavallista rauhallista arkea. Huhujen rikkomiseksi on myös täsmennettävä, ettei väliimme ole tullut kolmansia osapuolia. Koska rakastamme toisiamme niin äärettömästi, annamme toistemme siksi mennä ja jatkamme sen takia elämää ystävinä. Kummallakin meistä täytyy olla mahdollisuus tavalliseen rauhalliseen arkeen ja suomalainen media ei sitä meille annan niin kauan, kuin elämme pariskuntana. Me ollaan molemmat liian herkkiä persoonia kestämään tälläistä median aiheuttamaa painetta. Me pysymme ystävinä ja tuemme toisiamme kaikessa. Emme aijo kommentoida asiaa enempää ja toivomme nyt viimein rauhaa, jotta saamme rauhassa toipua tästä suuresta surusta ? Maisa ja Jari-Matti

A post shared by Maisa Torppa (@maisatorppa) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles