Liam Hemsworth sai oma abielu lõppemisest teada sotsmeedia vahendusel (1)

Elu24
Copy
Miley Cyrus ja Liam Hemsworth 6. mail 2019.
Miley Cyrus ja Liam Hemsworth 6. mail 2019. Foto: AP / Scanpix

Näitleja Liam Hemsworth (29) abiellus laulja Miley Cyrusega (26) 2018. aasta detsembris. Elu24 kirjutas augustis, et nende abielu on lõppenud, ning Page Six allika sõnul kuulis Hemswort sellest sotsiaalmeedia vahendusel. 

Uudis, et Hemsworthi ja Cyruse vähem kui aasta aega kestnud abielu on purunenud tuli avalikuks 10. augustil. Cryruse meeskond väljastas tol päeval ametliku teadaande: «Liam ja Miley on nõustunud praegusel hetkel lahutama,» teatas poplaulja esindaja PEOPLE ajakirjale. Ametlik teadaanne andis ka aimu, mis põhjusel abielu purunues: «pidevalt arenevad ja muutuvad kui partnerid ja individuaalid, nad on otsustanud, et see on neile parim, et nad saaks keskenduda endale ja karjäärile.»

Mõned tunnid pärast seda ilmusid ka pildid, kus Itaalias puhkusel viibinud Cyrus suudles tõsielustaari Kaitlynn Carterit, kellega laulja on nüüseks ka uues kuumas suhtes. Paar päeva pärast seda õrritas popstaar fänne ka uue singliga, mis peegeldab tema ja Hemsworthy suhte lõppu. 

Nüüd aga vihjab Page Six, et Hemsworth kuulis oma abielu lõppemisest hoopis sotsiaalmeediast. Allikate sõnul tuli Hemsworthile, kes viibis samal ajal kodumaal Austraalias, see teaadaanne lausa üllatusena ja «Näljamängude» näitleja kommenteeris seda uudist alles mitu päeva hiljem.

«Lihtsalt kiire märkus, et mina ja Miley oleme hiljuti lahku läinud ning soovin talle tervist ja õnne edasises,» kirjutas Hemsworth lühidalt sotsmeedias. 

Allikate sõnul oli nende abielu lõppemas, kuid Hemsworth soovis seda veel päästa ning ei tahtnud nende purunevat abielu avalikustada.

Vaatamata üllatusena tulnud teadaandele andis Hemsworth 21. augustil sisse lahutuse.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles