Eesti kaitsetöösturid lähevad Londonisse uusi kliente püüdma

BNS
Copy
Milrem Roboticsi juht Kuldar Väärsi.
Milrem Roboticsi juht Kuldar Väärsi. Foto: Remo Tõnismäe

Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus (EAS) viis koostöös Eesti Kaitsetööstuse Liiduga Londoni kaitsetööstuse messile DSEI kümme ettevõtet.

10.–13. septembrini Londonis toimuva messi Eesti ühisstendil osalevad Tactical Solution OÜ, ELI OÜ, Defendec OÜ, Bristol Trust OÜ, Toci OÜ, Milectria Est OÜ, Milrem AS, TerraMil OÜ, SOLEEST OÜ ja Cybernetica AS, teatas EAS.

EASi rahvusvahelise müügi valdkonnajuhi Elar Olliku sõnul on messidel osalemine paljudes sektorites rahvusvaheline standard. «Milrem Robotics on viimastel aastatel peaaegu kõikidel suurematel kaitsetööstuse messidel osalenud ning oma järjepideva kohalolekuga on nad välja teeninud usalduse ning leidnud häid koostööpartnereid. Praegu ütlevad nad, et kui mõne olulise messi vahele jätaks, siis tekiks paljudel küsimusi, et mis küll Milremiga juhtus,» selgitas Ollik.

«Sel aastal keskendub mess uutele tehnoloogiatele ja nende ristkasutusele erinevates sektorites. Ka Eesti ettevõtete poolt messil pakutav on nii sektorite kui ka tehnoloogiate poolest mitmekesine, ulatudes küberturvalisuse- ja sidelahendustest, tehisintellekti kasutavatest seiresüsteemidest ning robootikast kuni erinevate väljaõppevahendite ning eriüksusi silmas pidades väljaarendatud spetsiaalse toiduni välja,» ütles Defence Estonia klastri juht Kirsti Anipai-Tõniste.

Lisaks ühisstendi ettevõtetele võtab messist oma stendiga osa mehitamata lennuvahendeid tootev Eesti ettevõte Threod Systems. «Usun, et Eesti ettevõtete seekordne väljapanek pälvib nii seniste kui ka uute klientide tähelepanu ning aitab kaasa tulevastele eksporditehingutele,» märkis Anipai-Tõniste.

Tactical Solution OÜ tegevjuhi Sverre Puustusmaa sõnul on DSEI koht, kus peab kohal olema, kui tahad olla märgatud ja tutvustada oma tooteid sektori kõige parematele. «Meie eesmärk on leida uusi kontakte ja arendada suhteid. Tutvustame seekord uut 24 tunni ratsioonpakki, mis on mõeldud ennekõike erioperatsioonidele. See on kompaktne, kasutajasõbralik ja maitsev ning sisaldab ainult ainult väärt kaloreid parimaks soorituseks,» tutvustas Puustusmaa oma toodet.

DSEI on üks suuremaid ja tähtsamaid kaitse- ja relvatööstuse valdkonna messe maailmas. 2017. aastal osales messil üle 1600 eksponendi ja 35 000 külastaja rohkem kui 50 riigist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles