Ehitusfirma aktsionärid saavad enne jõule sümboolse rahasüsti

BNS
Copy
Nordeconi ehitatud büroohoone.
Nordeconi ehitatud büroohoone. Foto: Erik Prozes

Nordeconi aktsiakapitali vähendamine summas 6 senti aktsia kohta makstakse aktsionäridele välja 18. detsembril.

Teisipäeval kanti äriregistrisse Nordeconi aktsiakapitali vähendamine 6 senti aktsia kohta vastavalt 29. mail toimunud aktsionäride korralise üldkoosoleku otsustele.

Üldkoosolek otsustas vähendada Nordeconi aktsiakapitali 1,94 miljoni euro võrra 14,38 miljoni eurole. Aktsiaseltsi aktsiate koguarv ei muutu ning aktsiate arvestuslik väärtus väheneb võrdeliselt aktsiakapitali vähendamisega, teatas Nordecon börsile.

Aktsiakapitali vähendamine summas 6 senti aktsia kohta makstakse välja aktsionäridele 18. detsembril. Nordecon AS-ile kuuluvate oma aktsiate eest aktsiaseltsile väljamakseid ei tehta.

Aktsiate arvestusliku väärtuse vähendamisest tulenevate väljamaksete saamiseks õigustatud aktsionäride nimekiri fikseeriti 12. juunil arveldussüsteemi tööpäeva lõpu seisuga.

Nordeconi kontsern hõlmab ettevõtteid, mis on keskendunud hoonete ja rajatiste ehitamise projektijuhtimisele ja peatöövõtule. Geograafiliselt tegutsevad kontserni ettevõtted Eestis, Ukrainas, Soomes ja Rootsis. Kontserni emaettevõte Nordecon AS on registreeritud ja asub Tallinnas.

Kontserni 2018. aasta konsolideeritud müügitulu oli 223 miljonit eurot. Alates 2006. aastast on emaettevõtte aktsiad noteeritud Nasdaq Tallinna börsi põhinimekirjas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles