Kindel: Alo Ivask siirdub EASist Coopi juhtima

Janno Riispapp
, reporter
Copy
EASi juht Alo Ivask.
EASi juht Alo Ivask. Foto: Erakogu

​Alates 1. oktoobrist alustab Coop Eesti Keskühistu juhatuse esimehena tööd Alo Ivask, kes on viimased 2,5 aastat juhtinud Ettevõtluse Arendamise Sihtasutust (EAS).

Möödunud nädalal Ivask veel Coopi siirdumist Postimehele ei kinnitanud.

«Coop Eesti on haaranud selge initsiatiivi oma turuliidri positsiooni kasvatamiseks ning teeb seda seejuures suure missioonitundega, mida pean ka enda töös äärmiselt oluliseks. Toidukaubandus on kogu maailmas suurte muutuste lävel ning uute tehnoloogiliste lahenduste kasutusele võtmine saab selles arengus olema võtmetähtsusega,» teatas Ivask nüüd.

Möödunud nädalal ütles Ivask, et põhjus EASist äraminekuks on kahetine. «Osa muudatusi, mis sai seatud, on EASis valmis saanud ja teisalt soovin end uuesti siduda erasektoriga. Sellega seoses võib öelda, et on üks pakkumine, mis on piisavalt väljakutsuv,» ütles Ivask.

Küsimusele, kas see pakkumine tuli Coopi poolt, vastas Ivask toona, et küsida küll tohib, aga kommentaari ta veel anda ei saa.

Alo Ivask on lõpetanud Eesti Põllumajandusülikooli ning täiendanud ennast Tartu Ülikoolis. Lisaks Ettevõtluse Arendamise Sihtasutusele on ta juhtinud pikka aega Rautakesko Eesti ja Läti üksuseid ning samuti koordineerinud Rootsi ja Norra üksuste tööd.

Alo Ivask on aastatel 1994-1999 töötanud ka Coopi süsteemis toonase ETK Hulgi AS Lõunakeskuse logistikadirektorina.

Coop Eesti Keskühistu eelmine juhatuse esimees Jaanus Vihand suundus augusti keskel juhtima Apollo Gruppi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles