Telia hakkab Eestis edastama oma telekanalit

Raigo Neudorf
, Digitarga kaasautor
Copy
Foto: Telia

Telia tuleb järgmise aasta alguses välja oma telekanaliga, mis hakkab edastama sporti, filme ja sarju, kirjutab Raigo Neudorf tehnoloogiaportaalist Digitark. 

Uue telekanali nimi on Inspira ning kõigi Telia TV tellijateni jõuab see 2020. aasta jaanuaris.

„Nagu ka nimi viitab, on tegu kanaliga, mis pakub põnevat ning inspireerivat sisu ja meelelahutust erinevatest valdkondadest. Näiteks jõuab kanalisse kodumaine populaarteaduslik seiklussari „Antarktika 200 – Bellingshauseni jälgedes“, mille näitamisõigused kuuluvad Teliale. Selle sammuga siseneb Telia aktiivselt teleproduktsiooni turule. Värske sarja filmimine juba käib ning Telia TV klientideni jõuab see jaanuaris,“ sõnas Telia Eesti televisiooni ja multimeedia valdkonna sisujuht Birjo Kiik.

Kuigi uue kanali täpsem programm on veel koostamisel ning lepingud sisu edastamiseks sõlmimisel, saab juba täna öelda, et kanalisse jõuavad naiste profitennise turniiride otseülekanded, mille vahendusel saavad kõik huvilised kaasa elada näiteks Anett Kontaveiti käekäigule. Samuti jätkab Telia koostööd Leviraga, et toota koos kõrgtehnoloogilisi teleülekandeid spordi ja meelelahutuse vallas. Selle tulemusel hakatakse Inspira kanalil üle kandma spordivõistlusi, kus esmakordselt Eestis kasutatakse otsepildi tootmiseks Levira robotkaameraid.

Põhirõhk on värskel sisul

„Uus kanal annab meile vabaduse ja võimaluse ise oma klientidele teleprogrammi koostada ja edastada ning loomulikult kuulame siin ka klientide soove ja eelistusi. Kokkuvõttes on meie eesmärk pakkuda oma TV-klientidele midagi sellist, mida Eestis täna veel ei pakuta,“ märkis Kiik.

Loe edasi Digitargast.

Digitark.ee/SAADE räägib tehnoloogiast ja inimestest selle taga – vaata ja mõtle kaasa!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles