Peaaegu 2000-liikmeline Tallinna Hoiu-laenuühistu korraldas peo lauluväljakul

Tallinna Hoiu-laenuühistu
Copy
Foto: Tallinna Hoiu-laenuühistu

On juba tavaks saanud, et Tallinna Hoiu-laenuühistu korraldab igal aastal suve lõpus galaõhtu, kuhu on kutsutud hoiustajad ja investorid. Seegi aasta pole erand. Neljandale peole, mis toimus 29. augustil lauluväljakul, tuli kohale üle 700 inimese. Ilm oli imeilus ja kõik said nautida imelist õhtut.

Tallinna Hoiu-laenuühistu juhatuse liikme Annely Ojametsa sõnul on ühistu liikmetel väga hea meel kord aastas kohtuda. Suveõhtu, maitsvad söögid ja hea muusika – see kõik loob koosolemiseks toreda õhustiku.

„2010. aastal Eesti kapitali baasil asutatud Tallinna Hoiu-laenuühistu on üks vanimaid Eestis. Esimene ja teine aasta olid kõige raskemad. Oli vaja ennast näidata ja võita hoiustajate usaldus. Ausalt öeldes polnud see lihtne. Inimesed on harjunud oma raha pangas hoidma ja väheseid intresse teenima. Nad kartsid oma harjumusi muuta,“ ütleb Annely.

Tallinna Hoiu-laenuühistu esimese tegutsemisaasta jooksul oli hoiustajaid 200. Juba 2011. aastal kasvas see arv 293 inimeseni. Praegu on meil peaaegu 2000 hoiustajat.

„Tegime ära väga suure töö, et kliendid hakkaksid meid usaldama. Küsiti, kuidas on võimalik teenida kuni 6%. Kuid paljud, kes aastaid tagasi meie investoriks said, usaldavad oma raha meile tänapäevani ja investorite hulk aina kasvab. Oleme valinud tõestatud tee ja pakume laenu ainult kinnisvara tagatisel.

„Meil on selles valdkonnas suured kogemused, oleme nende aastate jooksul olnud igati usaldusväärsed. Risk on viidud miinimumini tänu hüpoteeklaenudele,“ kinnitab hoiu-laenuühistu esinaine.

„Sellised peod on meie ühistu liikmete jaoks väga olulised. Võtame kokku eelmise aasta tulemused ja räägime tulevikuplaanidest ning teeme seda kõike pingevabas õhkkonnas,“ lisas Annely Ojamets.

Traditsioonilise kõne ja juhtkonna tervituste kõrval said kohaletulnud nautida meelelahutusprogrammi mustkunstnikuga ning Jaan Kirsi ja tema meeskonna kontserti.

Üheltki õigelt peolt ei puudu ka peolaud. Nii oli seegi kord. Õhtu kestis mitu tundi ja kõik jäid üritusega väga rahule.

 Tallinna Hoiu-laenuühistu on tegutsenud juba 9 aastat. „Me ei ole ainult hoiu-laenuühistu liikmed, oleme liikmed klubis, mis ühendab neid, kes ei taha riskida, kuid tahavad teenida pensionilisa. Eesti keskmine pension ei ole üle 450 euro. Olles kogu oma säästu hoiustanud, teenin ma iga kuu pensionilisa,“ rääkis 67-aastane Priit.

Tallinna Hoiu-laenuühistu on asutatud 2010. a

Osa-/ aktsiakapital: 2 666 860 000 €

Ühistu liikmeid 1953

Keskmine hoiusesumma 20 000

Suurim hoiusesumma 500 000 €

Keskmine laenusumma 50 000 €

Tegemist on finantsteenuseid osutava ettevõttega. Tutvu Tallinna HLÜ tegevuse ja finantsteenuste tingimustega, vajadusel pea nõu asjatundjaga.

Tallinna Hoiu-laenuühistu kontor asub Tallinna kesklinnas Narva mnt 2. Avatud E–R 8–18 ja L 10–15 Lisainfo: www.erahoius.ee, info@erahoius.ee, telefon 663 0118ta 

Copy
Tagasi üles