Teedeehitusfirma Verston saab uue finantsjuhi KredExist

BNS
Copy
Jarmo Liiver.
Jarmo Liiver. Foto: Verston

2. septembrist alustas teedeehitusfirma Verstoni gruppi kuuluvate ettevõtete finantsjuhina tööd Jarmo Liiver, kes varem töötas KredExi ettevõtlusdivisjoni juhina.

Liiveri roll finantsjuhina on grupi ettevõtete rahavoogude ja krediidipoliitika juhtimine, finantseerimine, aruandlus ja investeeringute analüüs, teatas Verston.

Verstoni gruppi kuuluvad teedeehitusfirma Verston Ehitus, üldehitusfirma Haart Ehitus ja rasketehnika rentimise ja haldamise rakenduse arendamisega tegelev idufirma InfraFly.

Verstoni grupi asutaja ja juhatuse liikme Veiko Veskimäe sõnul on grupi ettevõtted olnud viimastel aastatel kiires kasvus – nii hoonete kui ka teede- ja taristuehituse poolel on tööde portfelli lisandunud mitmeid väga keerukaid ja suuremahulisi projekte.

Jarmo Liiver on lõpetanud Tartu Ülikooli majandusküberneetika erialal. Enne KredExisse asumist on ta töötanud eri ametikohtadel SEB Pangas ja Nordea Pangas.

Verston Ehitus OÜ on 2010. aastal Paides tegevust alustanud teedeehituse täisteenust pakkuv ettevõte. Ligi saja töötajaga Verston Ehituse tuntuimad projektid on Tallinnas Reidi tee rajamine ja varem Maarjamäe kommunismiohvrite memoriaali taristu ehitamine.

Haart Ehitus OÜ on 1998. aastal Paidest alguse saanud üldehitustöödega tegelev ettevõte, kus töötab ligikaudu 50 inimest. Haart Ehituse portfelli kuuluvad nii tööstus- ja laohooned, ühiskondlikud hooned kui ka elamud.

InfraFly on 2017. aastal loodud idufirma, mis tegeleb ehitus- ja teetööde ettevõtetele mõeldud mobiilirakenduse arendusega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles