Sõõrumaa ostis konkurendi (1)

BNS
Copy
Urmas Sõõrumaa.
Urmas Sõõrumaa. Foto: Konstantin Sednev

Urmas Sõõrumaa valdusfirma USS Haldus OÜ ostab ärikinnisvara halduse ja hooldusega tegeleva ettevõtte DT Grupp OÜ.

Ostu-müügitehingu hinda poolte kokkuleppel ei avalikustata. Tehingule peab oma heakskiidu andma ka konkurentsiamet, teatas USS.

Ostu-müügileping sõlmiti reedel, senised omanikud Capital Mill, Certus Invest, Tandra OÜ, Gamma Investeeringud ning Tehnohaldus OÜ otsustasid müüa DT Grupi täisosaluse ning keskenduda oma teistele projektidele.

«Sõlmitud müügitehing annab meile võimaluse keskenduda oma teistele projektidele Balti riikides. DT Grupp on majanduslikult heas seisus tugev ettevõte. Usun, et ta suudab USS Grupile pakkuda omajagu sünergiat erinevate haldusteenuste efektiivsemal pakkumisel,» ütles ettevõtte senise suuromaniku Capital Mill OÜ juht Igor Mölder.

USS Haldus kuulub erinevaid teenusvaldkonna ettevõtteid ühendava USS Grupp OÜ koosseisu. USS Haldus haldab ärikinnisvara ja elamuid, hooldab kinnisvara ja pakub puhastus-, tehnohooldus- ja haldusteenuseid.

USS Grupi juhatuse esimehe Raul Paruski sõnul soovib USS Grupp omandatava ettevõtte kaudu laiendada kütte-, ventilatsiooni- ja kliimaseadmetega seotud teenuste valikut ja pakkuda suuremat hulka elektritöid ning energiasäästu lahendusi.

«USS Grupp on viimasel ajal jõuliselt panustanud teenustevaldkonna kasvule. Meie üheks eesmärgiks on turva- ja haldusteenuste automatiseerimine, insenertehnilise võimekuse tõstmine ja uudsete IT-lahenduste väljatöötamine. DT Grupil on võimekus ja Eesti parim kompetents tehnosüsteemide hooldusteenuste ja energiasäästulahenduste pakkumiseks ning ettevõtte kasutab eesrindlikke IT lahendusi klientide efektiivseks teenindamiseks,» ütles Paursk.

«Koostöös USS Halduse ja ning teiste U.S. Investi ja USS Grupi ettevõtetega tekivad USS Grupi klientidel võimalused saada suuremat teenustepaketti. Samuti näeme sünergiat ettevõtete IT-arenduste ühendamisel, eesmärgiks on protsesside efektiivistamine ning haldus- ja hooldusteenuseid kasutavatele klientidele mugava ning detailse iseteenindus- ja infokeskkonna pakkumine,» selgitas Parusk.

DT Grupp OÜ konsolideerimata käive oli 2018. aastal 7,3 miljonit eurot, grupp annab tööd ligi 120 inimesele.

USS Gruppi kuuluvad lisaks USS Haldus OÜ-le veel valve- ja turvateenuste osutaja USS Security Eesti AS, nutikodulahenduste ja ärihoonetele täisautomaatikalahendusi pakkuja Techno Life OÜ ning valveseadmete müügi, paigalduse ja rentimisega tegelev USS Valvetehnika OÜ.

USS Grupi 2018. aasta konsolideeritud käive oli 18,5 miljonit eurot, grupp on tööandjaks enam kui tuhandele inimesele.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles