Kaubandus-tööstuskoda ootab kandideerima noore ettevõtja preemiale

BNS
Copy
Pildil Noor ettevõtja 2018, Robin Saluoks.
Pildil Noor ettevõtja 2018, Robin Saluoks. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Eesti Kaubandus-Tööstuskoda ja Swedbank ootavad noori, kuni 35-aastaseid Eesti ettevõtjaid kandideerima 5000 euro suurusele noore ettevõtja preemiale.

Kandideerimine on avatud 4. septembrini, preemia ja aasta noore ettevõtja tiitel antakse üle 3. oktoobril Eesti ettevõtlusauhindade galal.

“Minul aitas saadud tiitel meie ettevõtte visiooni maailmale tutvustada ning seeläbi hoogu veelgi juurde saada. Soovitan kõigil noortel ettevõtjatel oma hääl kuuldavaks teha ja kandideerida aasta noore ettevõtja tiitlile,” julgustas mullune laureaat Robin Saluoks. Noore ettevõtja preemia konkurss on mõeldud kuni 35-aastastele Eestis registreeritud ettevõtete omanikele ja juhtidele, kes on paistnud silma oma ettevõtte hea käekäigu kindlustamisel, selle toodete, teenuste või tehnoloogiate uuenduslikul kasutamisel ning kelle ettevõtted juba ekspordivad või on ekspordipotentsiaaliga.

Kandideerimiseks vajaliku info on üleval Eesti Kaubandus-Tööstuskoja kodulehel.

Ettevõtjaid võivad preemiale kandideerimiseks üles seada nende töökaaslased, kliendid, erialaorganisatsioonid ja ettevõtjad ise.

Konkursile esitatud kandidaatide hulgast valib võitja välja korraldavate organisatsioonide ja ettevõtjate esindajatest koosnev komisjon.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles